Tarih: 14.02.2024 13:45

gazetehamburg en iyi İnternet haberciliği ödülü aldı

Facebook Twitter Linked-in

Stuttgart yakınlarındaki Ilsfeld Semtinde bulunan Can Düğün Salonu'nda 10 Şubat tarihinde gerçekleşen Multi Global dergisinin düzenlediği Avrupa Ödül Töreni, önemli bir katılımla gerçekleşti. İş dünyası, sanat dünyası, medya, spor ve STK başkanlarının da aralarında bulunduğu pek çok önemli ismin katıldığı törende, özellikle Dünya Kickboks Şampiyonu Gökhan Arslan ve Dünya Ağır Sıklet Boks Şampiyonu Fırat Arslan büyük ilgi gördü.



gazetehamburg'un en iyi internethaberciliği aldığı ödül Töreni , Aslı Kökçenin sunumuyla gerçekleşirken, kamera çekimini Şefik Şefikoğlu, fotoğraf çekimini ise Yaşar Sevim üstlendi. Ödül töreninden hemen sonra saat 20.00'de ise geliri lösemili çocuklara bağışlanmak üzere Mustafa Güngece konseri düzenlendi. Mustafa Güngece'nin harika şarkılarıyla coşan konuklar, geceyi unutulmaz kıldı.



Multi Global dergisi sahibi ve gazeteci Murat Topcu, bu organizasyonun 3. yılında Baden Würtemberg eyaletinde gerçekleşmiş en geniş kapsamlı ödül töreni olduğunu belirterek, emeği geçen herkese teşekkür etti ve bu gururu ve onuru yaşadıklarını ifade etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —