Tarih: 13.03.2024 16:14

Yılın İddialı Filmi "Paranoya"nın Basın Toplantısı Gerçekleştirildi!

Facebook Twitter Linked-in

Yılın en dikkat çekici filmlerinden biri olan "Paranoya", önümüzdeki günlerde çekimlerine başlanacak ve 2024 sonbaharında izleyicilerle buluşacak. Filmin basın toplantısı İstanbul'da gerçekleştirildi ve oyuncular, yönetmen ve senaryo danışmanları basın mensuplarının sorularını cevapladı.
 

Ünlü İsimlerin Buluşması:

İstanbul'da bulunan İBB Beyoğlu Sineması'nda gerçekleşen toplantıya film ekibinin tamamı katıldı. Yönetmen Cengiz Özkarabekir'in yanı sıra, senaryo danışmanları Ahmet Ümit, Onur Buldu, Ege Kökenli, Bülent Şakrak, Cihat Tamer, Hüseyin Avni Danyal, Ayşen İnci, Metin Yıldız, Canan Atalay, Adem Yılmaz, Ebru Şam ve filmde rol alan oyuncular hazır bulundu.
 


Filmin Önemi Vurgulandı:

Moderatörlüğünü Ahmet Ümit'in üstlendiği toplantıda, "Paranoya" filminin Türkiye sineması için önemli bir adım olduğu vurgulandı. Ümit, filmin ülkenin çeşitli gerçeklerine ayna tutacağını ve izleyicileri hem güldürecek hem de düşündürecek bir hikayeyi anlatacağını belirtti.

Onur Buldu'nun Hazırlıkları:

Filmin başrol oyuncularından Onur Buldu, Muntazam karakterini canlandıracak olmanın heyecanını paylaştı. Senaryo danışmanı Psikaytr Dr. Samuray Özdemir'den destek aldığını belirten Buldu, rolün kendisini korkuttuğunu ancak güzel yazılmış bir karakteri canlandırma fırsatını heyecanla beklediğini ifade etti.

Genç Oyuncuların Onuru:

Filmin genç oyuncuları, usta isimlerle bir arada çalışmanın kendileri için büyük bir onur olduğunu belirttiler. "Paranoya" filminin güçlü kadrosuyla dikkat çektiği ve izleyicilere unutulmaz bir deneyim yaşatacağı belirtildi.

Filmin Konusu:

"Paranoya", hapishanede geçirdiği zamanlarda babasının cenazesine katılamamanın verdiği travma sonucu paranoyaya kapılan Muntazam adlı bir gazetecinin hikayesini konu alıyor. Film, İstanbul ve Lüleburgaz'da çekilecek ve 2024 sonbaharında vizyona girmesi planlanıyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —