Tarih: 29.05.2024 13:50

Av. Serra Taşköprü'den Yeni Kitap: "Beni LİNÇ Eder Misiniz?"

Facebook Twitter Linked-in

Avukat Serra Taşköprü'nün kaleme aldığı "Beni LİNÇ Eder Misiniz?" isimli kitabı, Günce Yayınları tarafından okurlarla buluştu. Kitap, toplumsal normlar karşısında farklı düşünen ve davranan bireylerin yaşadıklarını ele alıyor. Taşköprü, devrim niteliğindeki işleriyle ve aykırılıklarıyla toplumun ezberini bozan bireylerin karşılaştığı zorlukları ve bu kişilerin cesur duruşlarını anlatarak, okuyuculara yenilikçi bir perspektif sunuyor.

Serra Taşköprü, 9 Nisan 1980 İstanbul Kadıköy doğumlu olup, eğitimine Saint Joseph Fransız Lisesi'nde başlamış, Maltepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olduktan sonra İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Adli Tıp ve Adli Bilimler Enstitüsü'nde lisansüstü eğitimine devam etmiştir. 2006 yılında İstanbul Barosu'na kaydolan Taşköprü, hukuk kariyerinin yanı sıra bale, voleybol, boks, tiyatro ve müzik gibi çeşitli alanlarda da kendini geliştirmiştir. Ayrıca "Vizyoner Yaklaşım" ve "Serratonin" adlı programların yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlenmiştir.



 

Hayvan hakları savunuculuğundaki çalışmaları nedeniyle Türkiye Basın Birliği tarafından "En İyi Avukat" ödülüne layık görülen Taşköprü, çeşitli gazetelerde köşe yazarlığı yapmış ve Mimoza Global Medya tarafından içerik üreticisi ve yazar olarak ödüllendirilmiştir.

Serra Taşköprü'nün "Beni LİNÇ Eder Misiniz?" adlı son eserinin yanı sıra "Hesaplanmış Sessiz Manipülasyon Yoluyla İşlenen Suçlar ve Yasal Boyut", "Sessiz Şiddet" ve "Sessiz Aşk Terapisi" adlı eserleri de bulunmaktadır. Cesur ve özgün duruşuyla topluma ilham veren Taşköprü, yeni ve farklı düşüncelerle okuyucularının karşısına çıkmaya devam ediyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —