Tarih: 14.06.2024 12:16

Bijou Brigitte, Paris Yolunda TEAM HAMBURG'u Destekliyor

Facebook Twitter Linked-in

 

Active City Hamburg, 2024, 2028 veya 2032 Olimpiyat Oyunlarına katılma umudu taşıyan 74 atletle övünüyor. Bu atletlerden yaklaşık 30’u, bu yaz Paris’te madalya mücadelesine katılmayı hedefliyor. Avrupa’nın önde gelen moda takı sağlayıcısı Bijou Brigitte, STIFTUNG LEISTUNGSSPORT HAMBURG’un yeni ortağı olarak, bu Olimpiyat umutlarına Paris yolunda destek verecek.

Bijou Brigitte, her bir Hamburg’lu Olimpiyat sporcusuna, dünyanın en önemli spor etkinliği için kişiselleştirilmiş bir şans seti hediye ediyor. Bijou Brigitte modische Accessoires AG’nin CEO’su Roland Werner, "Sporcularımıza başarılar diliyor ve gerçek bir Hamburg şirketi olarak Hamburg delegasyonumuza Paris'te ihtiyaç duyacakları biraz şansı getirebilmekten mutluluk duyuyoruz," dedi.

İlk nitelikli sporcular için kişiselleştirilmiş takıların teslimi, Hafencity’deki Love Brand etkinliği kapsamında gerçekleştirildi.

Libby Buder (Atletizm): "Özel olarak da takı takmayı çok sevdiğim için bu etkinlik benim için çok özeldi. Şans getiren bu takılar ve özellikle bileklik, beni sportif hedeflerime ulaşmak için motive ediyor."

Stiftung Leistungssport Hamburg Genel Müdürü Alexander Harms da ortaklıktan memnuniyetini ifade etti: "Bu, uzun zamandır merakla beklediğimiz özel bir ortaklık. Bijou Brigitte hemen çok yaratıcı fikirlerle geldi. Ayrıca, Avrupa genelinde 2.000’den fazla çalışanı ve yaklaşık 1.000 şubesi olan, merkezi Hamburg'da bulunan bir şirketin, Hamburg ekonomisinin Olimpik performans sporları için yaptığı bu iş birliğine harika bir katkı sağladığını düşünüyoruz."

Bu destekle birlikte, Hamburg’lu sporcuların Paris 2024’teki performanslarını artırmaları ve başarıya ulaşmaları bekleniyor. Bijou Brigitte, atletlerin yolculuklarında yanlarında olarak onlara moral ve motivasyon sağlamayı hedefliyor.

 

www.gazetehamburg.com




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —