Tarih: 16.09.2024 14:06

Bremen Sonbahar Tatili İçin Zengin Etkinlikler Sunuyor

Facebook Twitter Linked-in

4 Ekim'de başlayacak olan sonbahar tatili için Bremen’deki aileler, çocukları için geniş bir yelpazede sunulan etkinlik ve bakım programlarından faydalanabilecek. Bremer Ferienkompass adlı dijital bilgi portalı, bu yıl da çocuklar için spor, doğa gezileri ve yaratıcı atölyeler gibi birçok eğlenceli ve eğitici aktivite sunuyor.

Bremen’deki gençlik merkezleri, eğitim kurumları ve dernekler tarafından organize edilen bu etkinlikler, farklı yaş gruplarındaki çocuklara yönelik. Ayrıca aileler, Bremer Ferienkompass üzerinden çocukları için uygun etkinlikleri filtreleme yöntemiyle kolayca bulabilir ve kayıt yaptırabilir. Etkinlikler arasında ücretsiz veya düşük maliyetli seçeneklerin yanı sıra engelli çocuklar için de kapsayıcı programlar yer alıyor.

Bremen Aile Ağı'ndan Barbara Peper, bu kapsamlı hizmetin ailelere büyük bir destek olduğunu belirterek, "Bu platform sayesinde ebeveynler, iş ve aile yaşamlarını daha kolay bir şekilde dengeleyebiliyor. Aynı zamanda çocuklar da tatillerini verimli ve keyifli bir şekilde geçirme fırsatı buluyor" dedi.

Etkinlikler, Bremen Çalışma, Sosyal İşler, Gençlik ve Entegrasyon Senatörü tarafından finanse edilip destekleniyor.

 

www.gazetehamburg.com




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —