Tarih: 22.10.2024 03:01

Çifte Vatandaşlık Paneline Münih'te Yoğun İlgi

Facebook Twitter Linked-in

Tevfik ŞENDÖL - Aynur Ünal / Münih


Münih'te Mehmet Akif Camii'nde düzenlenen Çifte Vatandaşlık Paneli, geniş bir katılımla gerçekleştirildi. Panelde, çifte vatandaşlık konusunda merak edilenler uzmanlar tarafından ayrıntılı şekilde ele alındı.

Mehmet Akif Camii'nin ev sahipliğinde düzenlenen panelin açılış konuşmasını Camii Başkanı Şenol Mert yaparken, programın moderatörlüğünü Avukat Gönül Kurt üstlendi. Panelde, Avukat Dr. Temel Nal, emekli hakim ve serbest avukat Yüksel Doğan, siyasetçi ve kamu görevlisi Serdar Duran gibi isimler konuşmacı olarak yer aldı. Çifte vatandaşlıkla ilgili önemli bilgiler paylaşan uzmanlar, katılımcıların sorularını da yanıtladı. Dr. Temel Nal, her cuma günü 09:00-13:00 saatleri arasında Münih Başkonsolosluğu'nda ücretsiz danışma hizmeti verdiklerini belirtti.

Panelin sonunda Camii Başkanı Şenol Mert, konuşmacılara çiçek takdim ederek teşekkür etti. Kadın kollarının hazırladığı lezzetli ikramlar da katılımcılara sunuldu. Çifte vatandaşlıkla ilgili daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.https://www.konsolosluk.gov.tr

www.gazetehamburg.com




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —