Tarih: 16.10.2024 10:32

Cihan Erman'dan 'Buda Geçer' ile İddialı Geri Dönüş!

Facebook Twitter Linked-in

Türk müziğinin sevilen isimlerinden Cihan Erman, 20 yıldır sahnelerdeki başarısını yeni teklisi "Buda Geçer" ile pekiştirdi. Müziği Burhan Bayar, sözleri Hamza Dekeli'ye ait olan eseri, Coşkun Kıvılcım’ın modern düzenlemeleriyle tekrar yorumlayan sanatçı, şarkıya Ferit Çetinkaya yönetmenliğinde çekilen klip ile de dikkat çekti. Klip çekimleri için Şile'yi tercih eden Erman, çalışmanın sinema filmi tadında olmasını amaçladıklarını ifade etti.

“Buda Geçer”in kısa sürede bir fan kitlesi oluşturduğunu belirten Cihan Erman, “Bu tür eserleri seslendirmek cesaret ister. 20 yıldır sahnelerde olan biri olarak, bu tarz şarkıların sizi ya zirveye taşıyacağını ya da sahneden indirebileceğini çok iyi biliyorum” dedi. Eserin sahnede en çok istek alan şarkı olduğunu söyleyen Erman, “Bu şarkıyı, beni yalnız bırakmayan sevenlerime bir hediye olarak çıkardım” diye ekledi.

5 yıldır aralıksız olarak İskenderun'daki Müzeyyen Restoran’da sahne alan başarılı sanatçı, “Sanırım aynı mekânda en uzun süre program yapan sanatçıyım” diyerek müzik dünyasındaki istikrarını ve sahne tutkusunu bir kez daha gözler önüne serdi.

www.gazetehamburg.com




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —