Tarih: 28.06.2024 23:20

En Moda Uluslararası Ödül Töreni'nin 10. Yılı Görkemli Bir Törenle Kutlandı

Facebook Twitter Linked-in

 

Lords Palace Hotel’de düzenlenen törende, MüzikOnair en iyi dijital platform ödülüne layık görüldü. Gecenin ana sponsorları arasında lalsultankaya, Gülistan Akkaya, Vista Property, Molteni&G, Temedya ve Zeki Basri yer aldı.

Gecede Sahne Alan İsimler:

Özel Gösteri:

Onur Konukları:

Açılış Konuşması:

Cumhurbaşkanı Sn. Ersin Tatar, açılış konuşmasını yaparak geceye damgasını vurdu.

Kırmızı Halı Röportajları:

Ödüller ve Ödül Töreni Hakkında:

En Moda Uluslararası Ödül Töreni, müzik ve moda endüstrisindeki sanatsal ve teknik başarılara verilen ödüllerdir. Ayrıca birçok meslek grubuna da başarı ödülleri takdim edilmektedir. Ödüller, Kuzey Kıbrıs merkezli olup dijital platformlardan alınan sonuçlar ve farklı ülkelerde yaşayan sanatçı koordinatörlerinin oyları ile belirleniyor. Meslek ödülleri ise vergi dairesinin resmi sitesinde yer alan başarılı iş insanlarına, En Moda Magazine tarafından yılda bir kez veriliyor.

Ödül heykelciği "Altın Taç (Golden Crown Award of Merit)" olarak adlandırılıyor ve sanat dünyasında uluslararası başarı göstergesi olarak kabul ediliyor.

En Moda Uluslararası Ödül Töreni, 2013 yılından bu yana Kıbrıs’ın turizm merkezi Girne’de düzenleniyor ve yılda bir kez, çoğunlukla Haziran ayında gerçekleştiriliyor. Bu prestijli gece, moda ve müzik dünyasının en iyilerini bir araya getirerek unutulmaz anlara sahne oluyor.

 

 

www.gazetehamburg.com




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —