Tarih: 22.06.2024 18:05

FC St. Pauli'nin 2024/25 Bundesliga Sezonu Hazırlık Maçları Belli Oldu

Facebook Twitter Linked-in

FC St. Pauli'nin 2024/25 Bundesliga sezonuna hazırlık kapsamında oynayacağı ilk test maçları belli oldu. Antrenmanların başlamasından birkaç gün sonra St Pauli Temmuz ortasında Bremer SV ile karşılaşacak, ardından Avusturya'daki hazırlık kampında 2. Lig ekibi Greuther Fürth ile mücadele edecek. Ağustos başında ise İngiltere 2. Lig takımı Norwich City ile bir maç yapacak

 İlk Maç Bremer SV ile

Sezon hazırlıklarının ilk test maçını 13 Temmuz Cumartesi günü saat 15:30'da Bölgesel Lig ekibi Bremer SV'ye karşı oynayacak. Maç, Malente'de seyirci önünde yapılacak. Bremer SV, son iki yıldır  St Pauli U23 takımı ile  Bölgesel Lig Kuzey'de mücadele ediyor. 2022/23 sezonunda 14. sırayı alarak küme düşme play-off'larında başarılı olmuş ve geçen sezon güçlü bir ikinci yarı performansı ile 11. sırada yer alarak ligde kalmayı başarmıştı.

 Greuther Fürth Maçı Avusturya Kampında

Zweite Bundesliga ekibi Greuther Fürth ile 19 Temmuz Cuma günü Avusturya'daki hazırlık kampı sırasında karşılaşacak. Maç saat 18:00'de Kufstein'da başlayacak. SC Freiburg'dan transfer edilen Robert Wagner, geçen sezon kiralık olarak forma giydiği Fürth takımındaki eski takım arkadaşlarıyla yeniden bir araya gelecek. Wagner, Fürth formasıyla çıktığı 31 maçta dört gol ve beş asistle dikkat çekmişti.

 Norwich City ile Özel Maç

Ağustos başında sezon hazırlıklarının ilk önemli maçı oynanacak: 3 Ağustos'ta İngiltere 2. Lig ekibi Norwich City'ye konuk olacak. Maçın saati henüz belirlenmedi ve bilet satışı ile ilgili bilgiler ilerleyen günlerde duyurulacak. Geçen sezon EFL Championship'te altıncı sırayı alan Norwich City, Premier League'e yükselme play-off'larında Leeds United'a elenmişti. Carrow Road'daki ilk maç golsüz sona ererken, Leeds'teki rövanş maçını 4-0 kaybettiler. Geçen yaz Dunfermline Athletic ile oynanan hazırlık maçının ardından, FC St. Pauli için bu yaz "Ada"ya yapacağı ikinci ziyaret olacak.

ST Pauli yetkilileri yaptıkları açıklamada başka hazırlık maçlarının şu anda planlama aşamasında olduğunu söylediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —