Tarih: 28.09.2024 12:51

Hamburg-St. Pauli Cinayeti İçin 5.000 Euro Ödül!

Facebook Twitter Linked-in

Hamburg’un St. Pauli semtinde Haziran ayında Simon-von-Utrecht Caddesi'nde bulunan bir evde ölü bulunan adamın cinayetiyle ilgili soruşturma devam ediyor. Hamburg Savcılığı, olayla ilgili yeni gelişmelerin ışığında cinayeti aydınlatacak ve failleri yakalamaya yardımcı olacak her türlü bilgi için 5.000 Euro ödül koydu.

Yapılan açıklamalara göre, 55 yaşındaki maktulün dairesine düzenli olarak uyuşturucu çevresinden kişilerin girip çıktığı şüphesi var. Soruşturmayı yürüten yetkililer, maktulün şiddet sonucu öldüğünü belirledi. Hamburg polisi, cinayeti aydınlatmak ve katil ya da katilleri bulmak için vatandaşlardan gelecek her türlü yardıma açık olduklarını ifade ediyor.

Hamburg polisi, olayla ilgili daha fazla bilgiye sahip olabilecek kişilere ulaşabilmek adına maktulün fotoğrafını da kamuoyuyla paylaştı. Bu önemli cinayetin çözülmesine katkıda bulunabilecek her türlü bilgi, 040 4286-56789 numaralı ihbar hattına iletilebilir. Ödül, yalnızca vatandaşlar için geçerli olup, bu tür suçların kovuşturulması görevinde olan memurlar kapsam dışı tutulacaktır.

Savcılık, olayın çözümü için yapılan her başvurunun gizli tutulacağını ve ödülün hukuki süreçlere başvurulmadan tahsis edileceğini belirtti.

 

www.gazetehamburg.com




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —