Tarih: 23.03.2024 19:09

"Hamburg Demokrat Çorumlular Derneği, 'Biz Bize Muhabbet Akşamı'nda Bir Araya Geldi"

Facebook Twitter Linked-in

Haber/Foto Zafer ÖZPOLAT/Gazetehamburg

 

Hamburg Demokrat Çorumlular Derneği, Başkan Erkan Erçin ve yeni yönetimiyle birlikte "Biz Bize Muhabbet Akşamı" düzenledi. Sunumu Serap Çelimli'nin yaptığı etkinlikte, Derneğin yeni başkanı Erkan Erçin, katılımcılara açılış konuşmasını gerçekleştirdi.



Akşamın açılış konuşmasını yapan Başkan Erkan Erçin, katılımcılara 2024 yılının önemine vurgu yaparak, derneğin geleceğe yönelik hedeflerini ve misyonunu aktardı. Derneğin geçmişten gelen deneyimlerini ve gücünü yeni dönemin ihtiyaçlarına cevap vermek için kullanacaklarını belirten Erçin, "Bizler Çorumlu olmanın yanı sıra demokratik değerlere de bağlıyız. Derneğimizin çatısı altında bir araya gelerek, demokrasiyi, evrensel değerleri ve sol ilkeleri benimsemiş bir topluluk oluşturmak istiyoruz." şeklinde konuştu.


 

Derneğin yeni döneminde 35 yeni üye kazandıklarını belirten Erçin, işbirliği yaparak ilkeli ve nitelikli büyüme yolunda adımlar attıklarını dile getirdi. Ayrıca, Teutonia 10 Spor Kulübü'nün Demokrat Çorumlular Platformu bünyesine alındığını ve futbolcuların da derneğe üye olduğunu açıkladı.



Muhabbet akşamında, piyanist İsmail ve müzisyenler Seval-Hüseyin Kubat, Serkan Alkan, Ilknur Sancur - Hülya Baumgarten'in sunduğu Çorum yöresinin türküleri ve oyun havalarıyla, katılımcılara unutulmaz anlar yaşatıldı. Türkülere eşlik eden ve dans eden üyeler, gecenin keyfini doyasıya çıkardılar.

Türkülere eşlik eden ve dans eden üyeler, keyifli bir akşam geçirdiler. Muhabbet akşamı, geç saatlere kadar devam etti.

Hamburg Demokrat Çorumlular Derneği'nin düzenlediği bu etkinlik, dernek üyeleri arasındaki dayanışmayı pekiştirdiği gibi, gelecek için umut verici adımların atılmasına da vesile oldu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —