Tarih: 28.09.2024 13:02

Hamburg Harburg’da Lezzet Durağı: Golden Garden Restoran Kapılarını Açtı!

Facebook Twitter Linked-in

Almanya’nın Hamburg kentinin Harburg semtinde, göçmen toplulukların yoğun olarak yaşadığı bölgede yeni bir gastronomi deneyimi sunan Golden Garden Restoran açıldı. İş insanı Karslı Öztürk Toptaş tarafından hayata geçirilen bu mekan, önceki deneyimi ile bölge halkına Japon mutfağını tanıtmasının ardından, şimdi de zengin bir menüyle hizmet veriyor.

Golden Garden, 300 kişilik kapasitesiyle nezih bir ortamda farklı lezzetleri bir arada sunuyor. Restoran, VIP köşesi sayesinde iş toplantıları ve özel etkinlikler için de uygun bir mekan haline geliyor. Menüde çorba, burger, makarna, lahmacun ve biftek gibi çeşitli seçenekler yer alıyor.

Öztürk Toptaş, gazetehamburg’a yaptığı açıklamada, “1978 yılında Almanya’ya geldim. Farklı sektörlerde çalıştıktan sonra ilk olarak suşiyi tanıttım. Bunun için Japonya’ya altı ay eğitim almaya gittim. Harburg’a döndüğümde, burada ilk suşi dükkanımı açtım. Şimdi ise farklı bir konseptle karşınızdayız. Kebap gibi klasik Türk yemekleri yerine, hamburger, köfte, lahmacun ve çeşitli et yemekleri sunuyoruz. Tüm vatandaşlarımızı restoranımızı görmeye bekliyoruz,” dedi.

Golden Garden, yaz kış açık bahçesi ve park sorunu yaşamadan ulaşılabilir bir konumda bulunuyor. Restoranın iletişim bilgileri:
Adres: Winsener Str. 14, 21077 Hamburg
Telefon: 040/83200400

Yeni lezzetler ve farklı bir atmosfer arayan tüm yemek severleri bekleyen Golden Garden, Harburg’un yeni gözdesi olmaya aday.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —