Tarih: 26.04.2024 09:49

Hasan Akbaş: Grafik Design ile Hamburg'da Başarıyı Yakalıyor

Facebook Twitter Linked-in

Röportaj Zafer ÖZPOLAT


Hasan Akbaş, okurlarımıza kendinizi tanıtabilir misiniz?

 1972 yılında Hamburg'a dört çocuklu bir ailenin ikinci oğlu olarak geldim. Geldikten kısa bir süre sonra okula başladım ve yıllar sonra meslek okudum. Annem 1970, babam 1971 yılında Almanya'ya gelmişti.

Hangi iş kollarında çalıştınız?
 

 1983 yılında torna tesviye mesleğine başladım ve 1986 yılında bitirdim. Biriktirdiğim parayla dövüş sanatları için kıyafet alım sattımına başladım. Daha sonra ithalat ve ihracat işlerine giriştim.



 

Firmanızı ne zaman kurduğunuzu anlatabilir misiniz?

Ticaret yaptığım yıllarda müşterilerim için tasarım işleri yapma gereği duydum. Türkiye'den gelen bir abimiz sayesinde reklam işini öğrendim ve 1997 yılında "Grafik Design 2000" adıyla firmamı kurdum. Eşim Sibel Akbaş benim başarımda en büyük destekçimdir. Kendisi iş organizasyonunu en iyi şekilde yapıyor.

Şirketinizde hangi hizmetleri veriyorsunuz?

Logo tasarımından tabela sistemlerine, araç yazı, Textil baskı, iş kıyafetleri ve spor uniformaları baskısı, dijital ve ofset baskısı alanında bütün ihtiyaçları karşılıyoruz.



Müşterilere mesajınız nedir?

Beraber çalışmaya karar verdiğiniz reklamcıya güveniniz ve onların eğitiminden ve tecrübelerinden faydalanın. Reklamcıyı ne kadar erken dahil ederseniz, o kadar verimli olur.
 

 Teşekkür ederiz, verdiğiniz bilgiler için.

 Ben teşekkür ederim. Bana vakit ayırdığınız için Gazetehamburg'u severek okuyorum.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —