Tarih: 22.09.2024 20:04

Help Yetim, Türkiye'deki Yardımlarını 2 Bin Aileye Ulaştırdı

Facebook Twitter Linked-in

Help Yetim İnsani Yardım Organizasyonu, Türkiye genelinde gerçekleştirdiği yardım çalışmalarıyla dikkat çekiyor. Mardin, Malatya, Elazığ, İstanbul ve Bingöl gibi illerde yardımlarını tamamlayan organizasyon, ihtiyaç sahibi ailelere erzak, yetim çocuklara giyim yardımı ve üniversite öğrencilerine eğitim harçlığı dağıttı.

Help Yetim Başkanı Cahit Ataş, her yıl geleneksel olarak düzenlenen eğitim-öğretim dönemi yardımlarını başarıyla tamamladıklarını belirtti. Bu yardımların özellikle ailelerin bütçesine katkı sağladığını vurgulayan Ataş, "Yaklaşık 2 bin aileye ulaştık. Türkiye’de ve dünyanın diğer bölgelerinde insani krizler karşısında yardımlarımızı sürdürmeye devam edeceğiz," dedi.

Son iki hafta içinde Malatya, Bingöl, Elazığ ve İstanbul’da gıda ve giyim yardımları yapan organizasyon, Batman ve Mardin'de ise kırtasiye setleri dağıttı. Yardım taleplerinin sosyal medya üzerinden de alındığını belirten Ataş, bu taleplerin gönüllüler tarafından incelenip ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldığını ifade etti.

 

www.gazetehamburg.com




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —