Tarih: 02.10.2024 20:33

Herrenhausen-Stöcken Bölgesi için Arabulucu Aranıyor

Facebook Twitter Linked-in

Hannover'in Herrenhausen-Stöcken bölgesinde, mahkeme dışı çözüm sunarak, hukuki anlaşmazlıkları uzlaşma yoluyla çözecek yeni bir arabulucu aranıyor. Bu gönüllü göreve talip olanların, Burg, Leinhausen, Ledeburg, Marienwerder, Nordhafen gibi bölgelerde ya da komşu ilçelerde ikamet etmeleri gerekiyor. Arabulucunun temel görevleri arasında, komşuluk anlaşmazlıkları, tazminat talepleri, hakaret, yaralama ve mala zarar verme gibi davalarda taraflar arasında anlaşma sağlamak yer alıyor.

Görev süresi beş yıl olarak belirlenen arabuluculuk görevi için adayların en az 30 yaşında olmaları, anlaşmazlıkları müzakere yoluyla çözme becerisine sahip olmaları ve internet erişimlerinin bulunması gerekiyor. İlgilenen adaylar, 20 Ekim 2024 tarihine kadar Hannover Belediyesi'ne başvuru yapabilirler. Arabulucular, mahkemeden önce anlaşmazlıkları çözmek için taraflar arasında uzlaşı sağlamaya çalışacak ve bu süreçte gerekli eğitimler alacaklar.

Başvurular, e-posta yoluyla 30.2@hannover-stadt.de adresine veya posta yoluyla Hannover Belediyesi Hukuk Dairesi’ne iletilebilir.

 

www.gazetehamburg.com




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —