Tarih: 23.07.2024 21:50

Kadınların Aşkta Tercihi: Zeki Erkekler

Facebook Twitter Linked-in

Gleeden, Avrupa'nın en büyük kaçamak ilişkiler platformu, Türkiye'den 2.367 kadın kullanıcı arasında yaptığı yeni araştırmanın sonuçlarını açıkladı. Araştırma, zeki erkeklerin aşkta neden daha çok tercih edildiğini ortaya koydu.

Araştırmaya katılan kadınların %78'i, zeki erkeklerle aşk yapmanın daha zevkli olduğunu belirtti. Bu cevabı verenler, zeki erkeklerin cinsel yaratıcılığının yüksek olduğunu, daha uzun sürdüğünü ve cinsel beklentileri daha iyi anladığını ifade etti. Ayrıca, zeki erkeklerin aşk seanslarını daha iyi yönettikleri de vurgulandı.

Kadınların erkeklerde en çok aradığı özellikler arasında zeka %47 ile birinci sırada yer alırken, tip %21, güç %18 ve empati %14 olarak sıralandı. Bu sonuçlar, kadınların zekaya olan çekiminin artarak sapyoseksüellik trendinin yaygınlaştığını gösteriyor.

Araştırma, Haziran 2024'te Gleeden platformunda Türkiye’den giriş yapan kadınlar arasında gerçekleştirilmiştir. Elde edilen bulgular, zeki erkeklerin romantik ilişkilerdeki tercihlerin artışındaki rolünü net bir şekilde ortaya koyuyor.

 

www.gazetehamburg.com




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —