Tarih: 04.06.2024 21:52

Kafkas Gence'den "Paracı Sevdalar"

Facebook Twitter Linked-in

 

Müzik kariyerine acı dolu şarkılardan uzak, neşeli ve eğlenceli eserler üretme hedefiyle çıkan Kafkas Gence, "Paracı Sevdalar" isimli teklisini müzikseverlerle buluşturdu. Şarkının söz ve müziği Kafkas Gence’ye ait olup, aranjörlüğünü Ogün Keklikoğlu üstlendi. Uğur Koç yönetmenliğinde çekilen klipte, Kafkas Gence doğal ve samimi performansıyla dikkat çekiyor.

Kafkas Gence, "Paracı Sevdalar"ı yaşadığı bir hikayeyle yüzleşme şarkısı olarak tanımlıyor ve eser hakkında şunları söylüyor: "Olabildiğince samimi bir eser, sözü ve melodisiyle yalansız. Aynı doğallıkta klip çalışmamızı da yaptık. Şimdi samimiyete ilgiyi görme zamanı. Öncelikle arabesk şarkılarla acı çekmeyi bırakmalı Türk halkı. Ağlamak, üzülmek yaşamın bir parçası ama ben insanlar mutlu olsun, gülsün istiyorum. Ülkemde acı çeken insanlar beni üzüyor. Benim şarkılarımda üzüntü var ama ağlamak yok çünkü tüm gözyaşlarını ben döktüm. Size şarkılarımda keyfi bırakıyorum, umarım kulağınıza afiyetle gelirim."

Kafkas Gence, müzik kalitesinden ödün vermeden, sadece işine odaklanarak hedeflerine ulaşacağına inanıyor. "Paracı Sevdalar" ile müzikseverlerin beğenisini kazanmayı amaçlayan sanatçı, bu eseriyle yeni bir döneme adım atıyor.

  

  www.gazetehamburg.com




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —