Tarih: 22.09.2024 19:57

Köln’de 45 Yaşındaki Adam Evinin Kapısında Bıçaklandı: Cinayet Masası Olayı Araştırıyor

Facebook Twitter Linked-in

Almanya’nın Köln şehrinde 21 Eylül Cumartesi akşamı yaşanan korkunç olayda, 45 yaşındaki bir adam evinin kapısında bıçaklanarak ağır yaralandı. Rath-Heumar bölgesindeki Wikingerstraße’de meydana gelen olayda, saldırganlar saat 20:40 sularında adamın kapısını çaldı. Kapıyı açtığı anda, karanlık kıyafetler giyen iki adam, adamın üstüne saldırarak kesici bir aletle defalarca vücuduna sapladı. Saldırganlar daha sonra farklı yönlere kaçarak olay yerinden uzaklaştı.

Olayın ardından çevredeki komşular hemen acil servis ekiplerine haber verdi. Ağır yaralı adam, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili polis cinayet masası kurdu ve saldırganları yakalamak için geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Ev dışında yer alan güvenlik kameralarına yansıyan görüntüler şu anda polis tarafından inceleniyor.

Köln Emniyeti, olaya tanık olan ya da saldırganlarla ilgili bilgi sahibi olan kişileri 0221 229-0 numaralı telefondan veya poststelle.koeln@polizei.nrw.de adresinden polisle iletişime geçmeye davet etti.

 

www.gazetehamburg.com




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —