Tarih: 29.06.2024 00:27

Laszlo Benes HSV'den Union Berlin'e Transfer Oldu

Facebook Twitter Linked-in

FOTO Transfermerkt

Slovak orta saha oyuncusu Laszlo Benes, iki yıl süren Hamburg macerasının ardından Bundesliga ekibi 1. FC Union Berlin'e transfer oldu. HSV formasıyla 64 maça çıkan Benes, yeni sezonda Berlin ekibinin başarısı için ter dökecek.

Benes, sözleşmesinde yer alan çıkış maddesini kullanarak transferini gerçekleştirdi ve Haziran ayı sonunda Hamburg SV yetkililerine bu kararı bildirdi. Bu transfer, HSV'ye belirli bir bonservis bedeli kazandıracak.

Benes'in Hamburg Kariyeri

"Laci" Benes, 2022 yazında Borussia Mönchengladbach'tan HSV'ye transfer olmuştu. İki yıl boyunca forma giydiği 64 maçta 21 gol ve 21 asistlik performansıyla takımına önemli katkılar sağladı. HSV Profesyonel Futbol Direktörü Claus Costa, 26 yaşındaki Slovak milli oyuncu hakkında şunları söyledi:

"Laci, HSV'de geçirdiği iki yılda sahada yüreğini ortaya koydu ve armamız için elinden geleni yaptı. Özellikle geçen sezon tüm yeteneklerini sergiledi. Şimdi Bundesliga'da yeni bir meydan okumayla karşı karşıya kalmak istiyor, bunu kabul etmek zorundayız ve ona en iyi dileklerimizi ve başarılar diliyoruz."

Benes'ten Veda Mesajı

Laszlo Benes, HSV'ye ve taraftarlarına içten bir veda mesajı iletti:

"HSV taraftarlarına, takım arkadaşlarıma ve yöneticilere bu iki yıl için içtenlikle teşekkür etmek istiyorum. Bu harika kulüple Bundesliga'ya yükselmeyi çok isterdim. Ne yazık ki sonunda bu başarıya ulaşamadık. Hayal kırıklığım büyük ve hala çok acı verici. Tüm bunlara rağmen, Almanya'nın en büyük kulüplerinden birinde oynamaktan çok gurur duyuyorum. Ailem ve ben HSV'de ve Hamburg'da geçirdiğimiz süre boyunca çok mutlu olduk, bu dönemi her zaman en iyi şekilde hatırlayacağım. Kulübe ve inanılmaz taraftarlarına sadece en iyisini diliyorum. HSV kalbimde kalacak."

 

www.gazetehamburg.com




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —