Tarih: 23.10.2024 02:59

Lübeck’te Gönüllülük Buluşması: “Ehrenamt” Konuşulacak

Facebook Twitter Linked-in

Lübeck Büyükşehir Belediyesi’nin Göç ve Gönüllülük Ofisi, 25 Ekim 2024 Cuma günü saat 14.30 ile 17.00 arasında Vorwerk-Falkenfeld Semt Evi’nde bir “Buluşma Kafesi” ve gönüllülük üzerine açık bir söyleşi etkinliği düzenliyor. Bu etkinlikte, mahallede aktif olan gönüllüler ve dernekler, deneyimlerini paylaşma ve gönüllülükle ilgili çeşitli konuları tartışma fırsatı bulacak. Gönüllüleri hangi konular motive ediyor? Hangi alanlarda iyileştirme ihtiyacı var? Bu ve benzeri sorular, Göç ve Gönüllülük Ofisi çalışanları ile birlikte ele alınacak.

Vorwerk-Falkenfeld Semt Evi’nde bağışlarla yürütülen Buluşma Kafesi, müzik ve kültürel etkinliklerin yanı sıra semt evinin sunduğu çeşitli imkanları tanıma fırsatı da sunuyor. Kahve veya çay eşliğinde lezzetli atıştırmalıklar tadılırken farklı kökenlerden gelen insanlar bir araya gelerek yeni arkadaşlıklar kuracak ve zenginleştirici sohbetler yapacak. Küçük çocuklar için oyun ve eğlence alanları sunulurken, 8 yaş ve üzerindeki çocuklar ve gençler için de semt evindeki çocuk ve gençlik merkezi açık olacak.

Etkinlik hakkında daha fazla bilgi almak için ehrenamt@luebeck.de adresine e-posta gönderebilir veya (0451) 122 2029 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

 

www.gazetehamburg.com




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —