Tarih: 30.07.2024 11:50

Mustafa Akay'dan 'Vur Dibine' İle Aşk Dolu Bir Geri Dönüş!

Facebook Twitter Linked-in

Başarılı müzisyen Mustafa Akay, müzik dünyasındaki farklı duruşunu bir kez daha kanıtlamaya hazırlanıyor. Yeni şarkısı "Vur Dibine" ile müzikseverleri coşturacak olan Akay, bu kez Eros kılığına bürünerek aşk dağıtıyor.

Daha önce "Aşk-ı Müebbet" adlı şarkısıyla sosyal medyada büyük bir başarı yakalayan Mustafa Akay, söz ve bestesi kendisine ait olan "Vur Dibine" ile müzik piyasasına yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor. Şarkının aranjesi ise Tarık Tosun imzası taşıyor.

Galata'da Çekilen Klipte Eros Rolünde!

"Vur Dibine" şarkısının klibi, İstanbul’un en özel ve tarihi mekanlarından biri olan Galata'da, yönetmen Behnam Saeıdı tarafından çekildi. Klibinde Eros karakterine bürünen Akay, şarkısıyla gönülleri birleştiriyor ve izleyicilere aşk dolu anlar yaşatıyor.

Yoğun yurt içi ve yurt dışı konser takvimi arasında stüdyoya giren Mustafa Akay, her yaştan müzikseverin kalbini fethedecek şarkılar üretmeye devam ediyor. Akay, bu yeni çalışmasının yaz aylarına ayrı bir renk katacağını belirterek, "Her zaman dinleyicilerimin kalbine dokunacak parçalar üretmeye çalışıyorum. 'Vur Dibine' de bu yazın favori şarkılarından biri olacak," dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —