Tarih: 03.07.2024 14:41

Mustafa Yılmaz'dan 16 Şarkılık Rekor!

Facebook Twitter Linked-in

 

Müzik dünyasının başarılı isimlerinden Mustafa Yılmaz, sektörde bir ilke imza attı ve 1 ayda yayımladığı 16 şarkıyla dijital platformlarda büyük bir başarıya ulaştı. Yılmaz, her şarkısını kendisi işleyerek söz yazarlığı, bestecilik ve aranjörlük yeteneklerini bir kez daha gözler önüne serdi.

Yılmaz'ın, "Benim Burda Ne İşim Var", "Nereye Baksam" ve "Bu Kalp Sensiz Ölmez" isimli eserlerine Ulaş Zeybek yönetmenliğinde çekilen klipler, YouTube kanalında yayımlandı. 16 şarkısının her biri, her yaştan müziksever ve dinleyici için farklı tarzlarda yazılıp bestelenerek tüm dijital platformlarda yayımlandı ve bu projeyle Türkiye'de değil, dünya genelinde de bir ilke imza atılmış oldu.

Yılmaz, üretmekte sınır tanımayan ve koyu bir Fenerbahçe taraftarı olarak tanınmakta. Çok yakın zamanda yeni şarkılarının müjdesini de veren Yılmaz, "Benim burada ne işim var", "Nereye Baksam", "Bu Kalp Sensiz Ölmez" ve "Reset Attım" şarkılarını yaşadığı bir olaydan esinlenerek bestelediğini belirtti.

Mustafa Yılmaz Kimdir?

Uzun yıllar müzik sektörüne emek veren Mustafa Yılmaz, bir dönem yurtdışında yaşadığı caz ve blues tarzını kendi eserlerine başarıyla uyarlayan bir müzisyendir. Müziğin evrenselliği ilkesinin en güzel örneklerini şarkılarıyla sunan Yılmaz, bir şarkıyı birkaç farklı soundla sunabilen, müzikal vizyonunun büyüklüğünü şarkılarıyla dinleten bir sanatçıdır.

 

www.gazetehamburg.com




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —