Tarih: 19.04.2024 12:02

Onur Buldu'nun Başrolünde Olduğu "Paranoya" Filminin Çekimleri Başladı

Facebook Twitter Linked-in

Yılın merakla beklenen filmi "Paranoya", başrollerini Onur Buldu, Ege Kökenli ve Bülent Şakrak'ın paylaştığı güçlü hikâyesiyle dikkat çekiyor. İstanbul'da başlayan çekimler, Lüleburgaz'da devam edecek.

**Haber Metni:**
Ünlü oyuncu Onur Buldu'nun canlandırdığı Muntazam karakterinin başından geçen komik ve tuhaf olayları konu alan "Paranoya" filminin çekimleri başladı. Yıldız isimlerin kadrosunda yer aldığı film, Türkiye'nin yakın geçmişine ve toplumun psikolojik yapısına da ayna tutuyor.



Muntazam'ın (Onur Buldu) üniversite yıllarında yazdığı bir şiir yüzünden hapise girmesi ve babasının cenazesine katılamamasıyla başlayan paranoyası, izleyicilere hem komik hem de dramatik anlar yaşatacak. Füsun Demirel, Cihat Tamer, Hüseyin Avni Danyal, Ayşen İnci, Osman Alkaş gibi usta isimlerin de kadroda yer aldığı film, İstanbul ve Lüleburgaz'da çekilecek ve çekimlerin yaklaşık 2 ay sürmesi planlanıyor.

Yapımcılığını D Sinema'nın üstlendiği "Paranoya"nın yönetmen koltuğunda Cengiz Özkarabekir otururken, senaryosunu Kubilay Zerener kaleme alıyor. Sonbahar aylarında vizyona girmesi planlanan film, komedi ve dramı başarıyla harmanlayarak izleyicilere unutulmaz bir sinema deneyimi sunmayı hedefliyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —