Tarih: 16.09.2024 14:17

Pegasus Hava Yolları, Bremen'den İstanbul'a Yeni Uçuşlar Başlatıyor!

Facebook Twitter Linked-in

Bremen Havalimanı, 1 Ekim 2024 itibarıyla İstanbul’a yeni bir uçuş bağlantısına kavuşuyor. Pegasus Hava Yolları, haftada üç kez Bremen’den İstanbul-Sabiha Gökçen Havalimanı’na uçuşlar gerçekleştirecek. Bu seferler, Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri düzenlenecek ve uçuşlar yaklaşık 3,5 saat sürecek.

Pegasus Hava Yolları, halihazırda Bremen’den Antalya’ya haftada dört sefer düzenlerken, İstanbul-Sabiha Gökçen’e yapılacak bu yeni seferlerle Türkiye’ye ve Orta Doğu’ya daha geniş bir bağlantı ağı sunuyor. Sabiha Gökçen Havalimanı, Türkiye'nin Asya yakasında yer almakta olup, yıllık 37 milyon yolcuyla önemli bir ulaşım merkezi konumundadır.

Bremen Havalimanı Genel Müdürü Dr. Marc Cezanne, "Bu yeni uçuş bağlantısıyla Pegasus Hava Yolları, bölgedeki yüksek talebe yanıt veriyor ve havalimanımızın uluslararası bağlantı seçeneklerini genişletiyor," dedi.

Bremen Havalimanı:
Bremen Havalimanı, Hansa kenti ve çevresi için önemli bir ekonomik ve turistik merkezdir. Avrupa’nın en önemli havacılık ve uzay merkezlerinden biri olan Bremen Havalimanı, 500’den fazla uluslararası destinasyona ulaşım imkanı sunmaktadır.

Pegasus Hava Yolları:
1990 yılında kurulan Pegasus Hava Yolları, Türkiye’nin önde gelen düşük maliyetli havayolu şirketlerinden biridir. Avrupa'nın en genç filolarından birine sahip olan Pegasus, 53 ülkede 143’ten fazla noktaya uçuş gerçekleştirmektedir.

www.gazetehamburg.com




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —