Tarih: 08.07.2024 12:24

Profesyonel Yaşam ve Nefes Koçu Yazar Nuran Filiz, Regensburg’da Okurlarıyla Buluştu

Facebook Twitter Linked-in

Tevfik ŞENDÖL / Regensburg

Niğde’de altı çocuklu bir ailenin çocuğu olarak 1970 yılında dünyaya gelen Nuran Filiz, 1977 yılında ailesiyle birlikte Almanya'ya göç etti. 16 yaşında evlenen ve iki çocuk annesi olan Filiz, daha sonra eğitim hayatına geri döndü. Açık Öğretim Ticaret Lisesi’ni bitirip İngilizce ve bilgisayar eğitimi aldı. Uzun yıllar muhasebe departmanında çalıştıktan sonra kendi işini kuran Filiz, kişisel gelişimle geçirdiği ağır bir hastalık sonrasında tanıştı.

Bülent Gardiyanoğlu’nun atölye ve kamplarına katıldıktan sonra bu alanda hizmet vermeye karar verdiğini belirten Filiz, Profesyonel Yaşam Koçluğu, Nefes Koçluğu, Travma Terapi Danışmanlığı, NLP, EFT ve Çakroloji gibi birçok alanda eğitim aldı. Uzun yıllardır bireysel seanslar, atölye çalışmaları ve seminerler düzenlemekte olan Filiz, ikinci kitabı "Ruhun Dengesi"nde kişisel yolculuğunu paylaşarak, bilinçaltımızda biriken engelleri nasıl dönüştürebileceğimizi anlatıyor.

"Ruhun Dengesi" Kitabının İçeriği

"Ruhun Dengesi" kitabı, duygularımızla yüzleşmenin ve onları bastırmak yerine kabul etmenin önemini vurgulayarak, ruh, beden ve zihin dengesine ulaşmanın yollarını sunuyor. Kitap, okuyuculara duygularıyla yüzleşmek, iç dünyalarında denge sağlamak ve bilinçli bir hayat yaşamak için pratik egzersizler ve faydalı bilgiler sunuyor.

Nuran Filiz’in okurlarıyla buluştuğu etkinlikte, kişisel gelişim yolculuğunda yaşadığı deneyimleri ve edindiği bilgileri paylaştığı "Ruhun Dengesi" kitabı büyük ilgi gördü. Okuyucular, kitabın rehberliğinde duygusal denge ve farkındalık kazanma yolunda önemli adımlar atabileceklerini belirttiler.

 

www.gazetehamburg.com




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —