Tarih: 05.07.2024 13:55

Safiye Doğanay'ın Yeni Şarkısı "Yürüdü" Büyük İlgi Gördü

Facebook Twitter Linked-in

Ünlü şarkıcı Safiye Doğanay, yeni teklisi "Yürüdü" ile müzik dünyasına geri döndü. Şeker Müzik yapım logosuyla çıkan şarkının söz ve müziği Safiye Doğanay'a ait. Şarkının aranjörlüğünü ise başarılı isim Suat Sakarya üstlendi.

Klip çalışması, stüdyoda özel olarak kurulan bir dekorda Şahin Yiğit yönetmenliğinde tamamlandı. Bu klipte, alışılmışın dışında bir konuyu ele alan Doğanay, kadınların da erkekleri taciz edebileceği temasını işledi. Doğanay, sosyal medyada sıkça rastlanan "yürüyen yürüyene" durumunu tersine çevirerek, ilişkilerin ciddiyetine dikkat çekmek istediğini belirtti.

Safiye Doğanay, şarkısıyla ilgili yaptığı açıklamada, "İnsanlar sosyal medya üzerinden kolaylıkla birbirlerine yürüyorlar, ilişkilerin ciddiyeti yok. Doğru kişi önemli, onu anlatmaya çalıştık. Sevenlerime özellikle vermek istediğim bir mesaj yok ancak halkımız saçma sapan şarkı sözlerinin yanında kalite farkını zaten alıyor, bu da bizi mutlu ediyor," dedi.

"Yürüdü" şarkısıyla bu yaz adından çokça söz ettirecek gibi görünen Safiye Doğanay, ayrıca kişisel hayatıyla ilgili de çarpıcı açıklamalarda bulundu. "Gönlüm boş, etkilendiğim, beğendiğim, saygı duyduğum birisi olursa açıkça yürürüm. Dünyaya bir kere geliyoruz, bulan yürümeli bence. Ben enerjisi yüksek bir insanım, çekim alanıma düştüğü anda benimdir," dedi.

Son olarak, Doğanay, sahne çalışmaları için modacısıyla özel kostüm tasarımları üzerinde çalıştığını da sözlerine ekledi. "Yazdığım ve yorumladığım eserler, hayatımın melodik bir belgeseli," vurgusunu yaptı. Safiye Doğanay'ın yeni şarkısı "Yürüdü" ile müzikseverlerin beğenisini kazanacağı kesin.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —