Tarih: 23.06.2024 18:45

Sahaya atlayıp Ronaldo ile fotoğraf çektiren çocuk Türk çıktı.

Facebook Twitter Linked-in

Dün oynanan Türkiye-Portekiz maçında unutulmaz bir an yaşandı. BVB Stadyumu'nda gerçekleşen 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası F Grubu'nun ikinci karşılaşmasında, Türkiye ve Portekiz milli takımları karşı karşıya geldi. Ancak maçın 68. dakikasında yaşanan bir olay, karşılaşmanın önüne geçti.

Tribünlerden sahaya atlayan minik bir taraftar, hızla sahanın ortasına doğru ilerleyerek Portekiz'in ünlü oyuncusu Cristiano Ronaldo'nun yanına ulaştı. Sahaya giren bu cesur taraftarın adı Berat ve 10 yaşında. KSV Hessen Kassel takımının U11 golcüsü olan Berat, arkadaşlarıyla girdiği iddiayı gerçekleştirdi. Hiç kimse onun bunu yapacağına inanmadı, ancak Berat kararlıydı. Tribünde babasına "tuvalete gidiyorum" diyerek sahaya atladı.

Berat, yaptığı açıklamada, "Hayallerimi gerçekleştirdim. Artık Cristiano Ronaldo ile bir fotoğrafım var. Bu fotoğrafı tişörtümün üzerine bastırıp odamda asacağım" ifadelerini kullandı. Babası Çetin ise "Birden onu yedek kulübesinin çatısında gördüm ve koşmaya başladı" şeklinde konuştu.

UEFA, yaşının küçük olması nedeniyle Berat'a ceza vermedi ve sadece uyarıda bulundu. Berat, tekrar sahaya girip girmeyeceği sorusuna, "Hayır! Çok fazla para ödemek zorunda kalacağımızdan çok korkarım" yanıtını verdi.

Minik Berat'ın cesareti ve hayalini gerçekleştirmesi, tüm futbol severlerin takdirini topladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —