Tarih: 23.05.2024 12:29

Sinema Güzeli 2024 Yarışmasının Birincisi Büşra Sütçüoğlu: "Adile Naşit'i Oynamak En Büyük Hayalim"

Facebook Twitter Linked-in

2024 Sinema Güzeli yarışmasında büyük bir jüri karşısında sergilediği performans ile birinci seçilen Büşra Sütçüoğlu, unutulmaz sanatçı Adile Naşit’in hayatını konu alacak "Adile" filminde Adile Naşit rolüne talip olduğunu açıkladı. "En büyük hayalim Adile Naşit'i oynamak," diyen genç yetenek, idolü olan sanatçıyı beyaz perdede canlandırmak istediğini belirtti.

Sinema Güzeli 2024 yarışmasının jürisi arasında Nevra Serezli, Halil Ergün, Nuri Alço, Meral Konrat, Erhan Yazıcıoğlu, Devlet Devrim, Uğurkan Erez, Petek Dinçöz ve Kıvanç Terzioğlu gibi ünlü isimler yer aldı. Yaklaşık 41 kişilik dev jürinin karşısında oynadığı performans ile dikkatleri üzerine çeken Sütçüoğlu, yarışmada birinci olarak sinema dünyasının yeni yıldızı oldu.

Bülent Ecevit Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Oyunculuk Anasanat Dalı mezunu olan Büşra Sütçüoğlu, şu anda çocuk oyunlarında oyunculuk kariyerine devam ediyor. Yarışmada elde ettiği başarının sanat hayatına büyük katkı sağlayacağına inanan genç oyuncu, gelecekte seslendirme çalışmalarında da yer almak istediğini dile getirdi. "Sanat hayatımda hep tiyatro sahnesinde olmak istiyorum, ne yaparsam yapayım tiyatro hep hayatımda olacak," diyen Sütçüoğlu, tiyatroya olan bağlılığını vurguladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —