Tarih: 13.10.2024 12:29

Stajyerin Kaldığı Dairede Uyuşturucu Deposu Bulundu - İki Şüpheli Yakalandı, Büyük Miktarda Uyuşturucu Ele Geçirildi

Facebook Twitter Linked-in

Köln’ün Lindenthal semtinde stajyerler için tahsis edilen bir dairede, perşembe sabahı (10 Ekim) polis ekipleri çeşitli paketler halinde vakumlanmış uyuşturucu maddeler buldu ve iki şüpheliyi (21, 22) gözaltına aldı. Operasyon sırasında, yüklü miktarda esrar ve reçeteyle satılması gereken ilaçların yanı sıra çok sayıda delil ele geçirildi. Ele geçirilenler arasında bir vakum cihazı, para sayma makinesi, hassas terazi, uyuşturucuları vakumlamak için kullanılan plastik torbalar, paketleme malzemeleri, posta makbuzları, SIM kartlar ve cep telefonları da bulunuyor.

Saat 11.10 civarında dikkati çeken bir tanık, dairenin kapısının önünden yayılan alışılmadık derecede yoğun esrar kokusunu fark etti ve durumu polise bildirdi. Blandina-Ridder Caddesi'ne gelen polis ekipleri, sırt çantaları ve kutularla dolu iki kişinin daireden çıkmakta olduğunu gördü. Şüphelilerin ve eşyalarının kontrol edilmesi sonucunda vakumlanmış uyuşturucular ortaya çıkarıldı.

Gözaltına alınan genç şüphelilerden birinin, şu anda dairenin bağlı olduğu şirkette staj yapmakta olduğu öğrenildi. Ancak kendisinin bu dört duvarı konaklama amaçlı değil, uyuşturucu ticareti yapmak için kullandığı tespit edildi. Şüpheli ve suç ortağı olduğu düşünülen kişi kimlik tespit işlemlerinin ardından serbest bırakıldı. Her ikisi de şimdi ceza davası ile karşı karşıya.

 

www.gazetehamburg.com




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —