Tarih: 27.06.2024 20:59

Sümeyra Demirel: 'Hedefim Komediydi, Hep Dram Oynadım'

Facebook Twitter Linked-in

Televizyon dizileri ve reklam projelerinde gösterdiği performansla beğeni toplayan Sümeyra Demirel, aslında komedi projelerinde yer almayı hedeflediğini, ancak kariyerinde hep dram rollerine yönlendirildiğini belirtti.

Başarılı oyuncu, yer aldığı projelerde gösterdiği özen ve performansla tercih sebebi olurken, özellikle "Sokağın Çocukları" dizisindeki Yasemin karakteriyle geniş bir hayran kitlesine kavuştu. Sokakta hayranlarının kendisine "Yasemin" diye seslenmesine alıştığını ifade eden Demirel, dram oynayan oyuncuların seyirci tarafından daha çabuk kabul edildiğini de sözlerine ekledi.

"İnanmadığım İşe Girmem"

Rol çeşitliliğinin kendisi için çok önemli olduğunu vurgulayan güzel oyuncu, bu çeşitliliğin oyunculuğunu geliştirmesi açısından büyük bir fırsat sunduğunu belirtti. Sümeyra Demirel, "İyi senaryo, iyi yapımcı, iyi yönetmen ve iyi oyuncu kadrosunda canlandırmayacağım karakter yok. İnanmadığım işe girmem" dedi.

"En Büyük Arzum Komedi"

En büyük arzusunun bir komedi projesinde yer almak olduğunu dile getiren Demirel, "Ekranlarda olmazsa tiyatroda komedi mutlaka oynayacağım" diyerek, bu konudaki kararlılığını vurguladı. Komedi dalında başarılı bir performans sergilemek isteyen Sümeyra Demirel, bu hedefini gerçekleştirmek için fırsat kolladığını belirtti.

 

www.gazetehamburg.com




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —