Tarih: 05.06.2024 21:04

Tescilli Güzel Dilara Kırmıt Korkutacak

Facebook Twitter Linked-in

Girdiği her güzellik yarışmasından tacı ile çıkan ve podyumların tescilli güzeli olarak bilinen Dilara Kırmıt, oyunculuk sektörüne adım atarak aranan isimler arasına girmeyi başardı. "Emanet" isimli günlük dizide 100 bölüm boyunca başarıyla rol alan Kırmıt, yaz sezonunda sinema filmlerinde yer alarak beyaz perdeye çıkmayı hedefliyor.

Yapımcılığını AltınAdamMedya'nın üstlendiği ve yönetmen koltuğunda usta isim Savaş Sancak'ın oturacağı "El Yüzük Cin Azazel" isimli korku filminde başrol olarak Dilara Kırmıt ile anlaşıldı. Çanakkale'de çekimleri yapılacak olan bu filmde, köyün en güzel kızı Sevda karakterine hayat verecek olan Kırmıt, kendisine aşık olan bir cinden kurtulmasına rağmen, bir süre sonra aynı cinin kızına musallat olduğu bir anne karakterini canlandıracak.

Senaryosunun uzun araştırmalar sonucu yazıldığını ve gerçek bir hikayeden esinlenildiğini belirten yönetmen Savaş Sancak, oyuncu kadrosunu büyük bir özenle oluşturduklarını dile getirdi. Podyumların tescilli güzeli Dilara Kırmıt, şimdi oyunculuk sektöründe de tescilli güzel olarak anılmaya başlanırken, ilk korku filmi için duygularını şu sözlerle ifade etti: "Heyecanlıyım, sinemada bir filmde boy göstermek çok güzel bir duygu. Kamera arkasının güçlü olması bana güç veriyor. Korku filminin yaşanmış olması beni etkiledi ama geldiğim yolda ben ne şeytanlar gördüm."

Dilara Kırmıt, oyunculuk kariyerinde yeni bir sayfa açarak, sinema sektöründe de adından söz ettireceğe benziyor. "El Yüzük Cin Azazel" filmi, gerçek bir hikayeye dayanan senaryosu ve güçlü kadrosuyla şimdiden merakla bekleniyor.

 

www.gazetehamburg.com




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —