Tarih: 19.06.2024 12:39

Tuğba Duran: 'Müzik Bana İyi Geliyor'

Facebook Twitter Linked-in

Viyana'da doğup büyüyen ve danışman olarak çalışan Tuğba Duran, işindeki başarısını müzik tutkusu ile taçlandırıyor. Müziğe en büyük hobisi olarak bakan Duran, uzun yıllardır bu alanda uğraştığını ve müziğin ruhuna çok iyi geldiğini, hatta tedavinin en güzel yolu olduğunu ifade etti.

Bu tutkusunu profesyonel bir adımla pekiştiren Tuğba Duran, ilk teklisi "Lepi Moj"u müzikseverlerle buluşturdu. Muharrem Yıldırım Music Production etiketiyle yayınlanan şarkısını Sırpça ve Türkçe olarak seslendiren Duran, şarkıyı ilk dinlediğinde Balkan melodisi olduğu için Sırpça söz yazma kararı aldığını, sonrasında Türkçe sözler de ekleyerek şarkıya ayrı bir güzellik kattığını belirtti.

"Lepi Moj" şarkısının klibi, Viyana sokaklarında ve Tuğba Duran'ın evinde çekildi. Qrillz Productions yönetmenliğinde tamamlanan klip, Duran'ın performansıyla göz doldurdu. Müzik kariyerine profesyonel anlamda adım atmanın kendisini heyecanlandırdığını dile getiren Tuğba Duran, gelecekte yeni şarkılarla müzikseverlerin karşısına çıkacağını söyledi.

Ancak Duran'ın asıl hedefi müzikle sınırlı değil. Dünya çapında bir kariyer tasarladığını ifade eden Tuğba Duran, gelecekte oyunculuk alanında da önemli projelere imza atmayı planladığını belirtti.

Tuğba Duran'ın müzikle başlayan bu yolculuğu, hem kariyerinde hem de hayallerinde yepyeni kapılar açacak gibi görünüyor.

 

 

 

www.gazetehamburg.com




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —