Tarih: 27.07.2024 23:48

Ünlü İş Adamı Mehmet Olcar'dan Dünya Çapında Bir İlk: "Kuş Okulu Projesi"

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye’nin ve iş dünyasının sevilen isimlerinden ünlü iş adamı Mehmet Olcar, sıra dışı bir projeyle gündeme damgasını vurmaya hazırlanıyor. Olcar, Türkiye'de ve dünyada bir ilk olacak "Kuş Okulu" projesi ile güvercin tutkunlarını sevindirecek.

 

Güvercin Tutkusu Okula Dönüşüyor

 

Güvercinlere olan ilgisiyle tanınan Mehmet Olcar, bu tutkusunu genç nesillere aktarmak amacıyla İzmir'de bir "Kuş Okulu" açmayı planlıyor. Proje kapsamında gençlerin bilinçli ve donanımlı bir şekilde güvercin yetiştirmesini amaçlayan Olcar, "Şu an arazi arayışındayım. Yakın zamanda güvercin üzerine bir okul açacağım. Genç kuşçu kardeşlerim, bu okuldan mezun olduktan sonra diplomalı kuşçu olarak güvercin yetiştirecekler," şeklinde konuştu. Bu vizyoner projenin dünya çapında bir ilk olduğunu vurgulayan Olcar, iş ve sanat dünyasından da büyük destek aldığını belirtti.

Ünlü İsimlerden Destek

 

Olcar’ın projesi, güvercin hobisi ve merakı olan birçok ünlü isim tarafından da destekleniyor. İş ve sanat camiasının tanınmış simalarının bu ilginç projeye katkı sunması, "Kuş Okulu"nun daha geniş kitlelere ulaşmasını sağlayacak. Olcar, bu konuda kendisine destek olan herkese teşekkür ederek, "Sağ olsunlar, birçok ünlü isim bu projede yanımızda," ifadelerini kullandı.

 

Hedef: Mardin Güvercinlerini Dünya ile Tanıştırmak

 

Mehmet Olcar’ın bu projedeki asıl amacı ise Mardin’e özgü güvercin türlerini dünya çapında tanıtmak. Mardin güvercinlerinin benzersiz özelliklerini ve güzelliklerini uluslararası platformda sergilemeyi hedefleyen Olcar, bu proje ile hem Türkiye’nin kültürel zenginliklerini hem de gençlerin ilgisini güvercin yetiştiriciliğine yönlendirmeyi amaçlıyor.

 

www.gazetehamburg.com




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —