Tarih: 29.08.2024 16:27

Zara ve Yelda Başaran’dan Nallıhan Festivalinde Duygusal Anlar

Facebook Twitter Linked-in

Türk müzik dünyasının sevilen ismi Zara ve ünlü psikolog, sunucu ve yazar Yelda Başaran, bu yıl 9. kez düzenlenen Uluslararası Nallıhan İpek İğne Oyaları Kültür Sanat ve Tapduk Emre Anma Festivali'nde aynı sahneyi paylaştı. Yelda Başaran’ın samimi ve içten sunumları eşliğinde Zara, sevilen türküleriyle izleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Festivalde, Zara’ya yöreye özgü, özel tasarlanmış ipekten iğne oyalı bir şal hediye edildi. Ünlü sunucu Yelda Başaran’a ise “Annemin Sandığı” ismini taşıyan, ipek ve iğne oyalarla süslenmiş bir kostüm armağan edildi. Sürprizleriyle tanınan Yelda Başaran, bu kez de geleneği bozmadı ve sahnede Zara’ya duygusal anlar yaşatan bir sürpriz yaptı. Yelda Başaran, Zara’ya, kızı Dila ile çekilmiş fotoğraflarının yer aldığı, ipek iğne oyalarıyla süslenmiş özel tasarım bir sandık hediye etti. Bu hediye karşısında gözleri dolan Zara, "Bu ana kadar sahnede aldığım en anlamlı ve özel hediye. Bir sanatçı da olsanız, anne her yerde annedir. En zor ve kutsal meslek anneliktir, onların kıymetini bilelim" dedi.

Zara’nın bu sözleri Nallıhan halkı tarafından ayakta alkışlandı. Nallıhan Belediye Başkanı Ertunç Güngör, Yelda Başaran’ın sunumu ve Zara’nın konseriyle festivalin çok keyifli geçtiğini dile getirerek, bu tür organizasyonların devam edeceğini ve Nallıhan’ın ipek iğne oyaları ile doğa güzelliklerini kültür sanat yoluyla tanıtmayı sürdüreceklerini ifade etti.

Nallıhan halkı, Zara ve Yelda Başaran’ın festivaldeki performanslarını uzun süre hafızalarında tutacak gibi görünüyor. Bu özel anlar, festivalin unutulmazları arasına şimdiden girdi bile!

 

www.gazetehamburg.com




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —