27. Parlamenter Yaz Festivali: Hamburg’da Büyük Buluşma

Hamburg Belediye Binası'nın avlusunda düzenlenen 27. Parlamenter Yaz Festivali'nde, Başkan Carola Veit, siyaset ve toplumdan 1.200'den fazla temsilciyi ağırladı.

Hamburg 16.07.2024 21:52:00 0
27. Parlamenter Yaz Festivali: Hamburg’da Büyük Buluşma

Hamburg Belediye Binası'nın avlusunda düzenlenen 27. Parlamenter Yaz Festivali'nde, Başkan Carola Veit, siyaset ve toplumdan 1.200'den fazla temsilciyi ağırladı.

Parlamento, parlamenter yaz tatili başlamadan önce, yıl boyunca siyasi ve toplumsal katkılar sağlayan, Hamburg’da ve Hamburg için birçok şey başaran kişilere teşekkür etti: derneklerde ve birliklerde, gönüllü çalışmalarda ve siyaset, ekonomi, kültür ve toplumun her alanında yer alan kişilere. Başkan ve ev sahibi Carola Veit, demokrasinin şehrimizde desteklenmesinin ne kadar önemli olduğunu vurguladı. Hamburg'da her üç kişiden birinin gönüllü çalışmalarda yer aldığını ve böylece iyi bir birlikte yaşam ve anlayış için çaba gösterdiğini belirtti.

Başkan Carola Veit, konuşmasında şunları söyledi: “Demokrasimiz, katılım göstermek ve katkıda bulunmak isteyen vatandaşlara ihtiyaç duyar. Sosyal faaliyetlerini de Hanse geleneğine uygun olarak demokratik ve dayanışmacı toplumumuzun temeli olarak görenlere. 2023 yılında Hamburg Anayasası'na gönüllü çalışmayı teşvik etmeyi ekledik. Bu nedenle, bugün burada bizimle kutlama yapan ve şehrimizde gönüllü olarak çalışan birçok insanın olması beni çok mutlu ediyor. Hepiniz çalışmalarınızla demokrasimizi destekliyor ve ona katkıda bulunuyorsunuz. Yorulmak bilmeyen çabalarınız ve özveriniz için teşekkür ederim. Hamburg'u her gün biraz daha iyi hale getiriyorsunuz.”

Bu yıl 27.si düzenlenen Parlamenter Yaz Festivali, ilk kez milletvekilleri, senato üyeleri, medya, ekonomi, kültür, gönüllü çalışmalar, dernekler ve birlikler arasında akşam saatlerinde müzikli bir programla zenginleştirildi. Müzik de insanları birleştirir. Hamburg Pub Korosu'nun pop müziği programı, davetli konuklar arasında coşku yarattı.

Yaklaşık 1.200 konuk, Hamburg restoranlarından 19 stantta sunulan çeşitli yiyecek ve içeceklerin tadını çıkardı. Bu yıl da Hamburg Parlamentosu, yaz festivalini daha sürdürülebilir hale getirmeye özen gösterdi.

Etkinlik, bu yıl da birçok Hamburg şirketinin desteğiyle mümkün oldu: Beiersdorf AG, Asset Solution AG, Möhrle Happ Luther Service GmbH, Stiftung Grone Schule, WAGS Hamburg Events GmbH, Ratsherrn Brauerei GmbH, Fritzkulturgüter GmbH, Alsterfood GmbH, Das Geld hängt an den Bäumen gGmbH, Hotel Hafen Hamburg Wilhelm Bartels GmbH & Co. KG, J. J. Darboven GmbH & Co. KG, Schaustellerverband / Landesverband Ambulantes Gewerbe, Better Burger Company, Rindchen's Weinkontor GmbH & Co. KG, Siggis Pizza, Crêpe n roll, In Guter GmbH, Outdoor Cine GmbH.

Bu renkli ve anlamlı etkinlik, Hamburg’un gönüllülük ve dayanışma ruhunu bir kez daha gözler önüne serdi.

 

 

www.gazetehamburg.com

Hastane reformunda son engel aşıldı: Bundesrat yasayı onayladı

“Sanatın desteklenmesinde Anayasayı Koruma Teşkilatı devreye girmemeli”

Almanya Federal Konseyi’nde yoğun gündem: Yakıt fiyatları, dijital şiddet ve sağlık reformu tartışıldı

Hamburg’da “Jugend debattiert” heyecanı: En iyi genç konuşmacılar seçildi

Hamburg medyası bir değerini kaybetti: Gazeteci Namık Kemal Alıcı hayatını kaybetti

Hamburg-Barmbek’te korkunç kaza: Otobüs ağaca çarptı, çok sayıda yaralı var

Bremen’de 61 yeni polis göreve başladı

ATİB’den ZMD’ye Sert Tepki: “İddialar Mesnetsiz, Süreç Şeffaf Değil”

Dil kursu kesintileri entegrasyonu sekteye uğratıyor

Berlin’de Kültür Sanatın Gurur Sesi: Şirin Ağdaşan İz Bırakmaya Devam Ediyor

Almanya’da dijital şiddete karşı adım: Deepfake içeriklere daha sıkı yaptırım talebi

Bremen’den entegrasyon kursları için çağrı: “Almanca uyumun anahtarıdır”

Hamburg’da Yeni Dönem: Biletsiz Yolculukta Hapis Cezasına Son Mu?

Bremen’de 17 Genç Uzman Göreve Başladı: Kamu Yönetimine Yeni Nefes

Köln’de Uyuşturucu Operasyonu: 43 Yaşındaki Şüpheli Gözaltında

Hamburg’da Jobticket yoğun ilgi gördü: 11 binden fazla başvuru

Hamburg’da yeni adım: Evsizler için psikiyatrik merkez açılıyor

Hannover’da eşitlik adımı: Yeni planla kadınlara daha fazla fırsat

HAMBURG WANDSBEK’TE SPD’DEN NET MESAJ: OLİMPİYAT’A EVET

Hamburg’da iftar sofrasında birlik ve dayanışma buluşması

Urfalı Zeki Carhoğlu 30 yıldır Ramazan boyunca her gün 200 kişiye ücretsiz iftar verdi.

Hamburg’da hastane krizi: Groß Sand kapanıyor

Almanya’da kaçak işçilik operasyonu: Zoll’dan geniş çaplı baskın

Hamburg’da çalışanlara ucuz ulaşım: Deutschlandticket’e destek geliyor

Hamburg Balesi’nde yönetim uzatıldı

Bremerhaven’de üç okula “Tüketici Okulu” ödülü

Hamburg’da iki kız çocuğu kayıp: Polis alarmda

Hamburg, kruvaziyerde zirveyi bırakmıyor: 1,4 milyon yolcuya ulaştı

Hamburg için olimpiyat hamlesi: “Daha yeşil bir gelecek mümkün”

Hamburg Neustadt’taki “Pik As” yeniden açılıyor

Yükleniyor

loading

Hastane reformunda son engel aşıldı: Bundesrat yasayı onayladı

“Sanatın desteklenmesinde Anayasayı Koruma Teşkilatı devreye girmemeli”

Almanya Federal Konseyi’nde yoğun gündem: Yakıt fiyatları, dijital şiddet ve sağlık reformu tartışıldı

Hamburg’da “Jugend debattiert” heyecanı: En iyi genç konuşmacılar seçildi

Hamburg medyası bir değerini kaybetti: Gazeteci Namık Kemal Alıcı hayatını kaybetti

Hamburg-Barmbek’te korkunç kaza: Otobüs ağaca çarptı, çok sayıda yaralı var

  • Cumartesi 15.8 ° / 6.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 9.5 ° / 6.8 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazartesi 13.9 ° / 4.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı