ANKARA (AA) - İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Liverpool ve Arsenal'in, Bundesliga ekiplerinden Hamburg'un Türk oyuncusu Hakan Çalhanoğlu'nu devre arasında kadrolarına katmak istediği ileri sürüldü.
Ada basınında yer alan haberlerde, milli oyuncunun stilinin Mesut Özil'e çok benzetildiği ve Arsenal ile Liverpoollu yetkililerin, Hakan'ın Bundesliga'da oynadığı maçları yakından takip ettiği belirtildi.
Futbolcunun menajeri Bektaş Demirtaş, Alman basınına yaptığı açıklamada, Çalhanoğlu'na İngiltere'den teklifler geldiğini doğrulayarak, "Şimdilik Arsenal'in ilgilendiğini söyleyebilirim. Sanırım ara transfer döneminde teklifini sunacaklar" şeklinde konuştu.
Hakan'ın Hamburg'da mutlu olduğunu vurgulayan Demirtaş, milli oyuncunun ilk tercihinin kulübünde kalmak yönünde olacağını söyledi.
Hamburg'un sportif direktörü Oliver Kreuzer ise kulübün 19 yaşındaki oyuncuyu kadrosunda tutmak istediğini vurgulayarak, "Tabii ki her oyuncunun bir fiyatı vardır ama onu satmayı hiç düşünmüyoruz" ifadesini kullandı. Kreuzer, Hakan'ın Bundesliga'da başarılı bir kariyere ulaşmak isteğini de kaydetti.
Hannover’de Kent Merkezi Masaya Yatırılıyor
St. Pauli Frankfurt’a Geçit Vermedi: Millerntor’da Golsüz Beraberlik 0-0
Hamburg’da Nefret Suçları Alarm Veriyor: Faillerin Büyük Bölümü Aşırı Sağcı
Almanya tarihinde bir ilk: Cem Özdemir eyalet başbakanı oldu
Lübeck’te Irkçılığa Karşı Şiir ve Edebiyat Buluşması
Gazeteci Abdullah Çelik’ten “Buğday Zamanı” Romanı
Çifte Vatandaşlar Dikkat: Alman Vatandaşlığının Kaybına İlişkin Yeni Mahkeme Kararı
Hamburg’da Sosyal Medya Tartışması: “Yasak Çözüm Değil”
Münih’te kent merkezlerinin geleceği masaya yatırıldı