Asena'dan Yıllarca Unutulmayacak Muhteşem Şov!
Almanya'ya yerleşerek hem eğlence hem de moda sektöründe adından sıkça söz ettiren ünlü iş insanı Asena, yıllardır üzerinde çalıştığı ve hayalini kurduğu dev sahne şovunu izleyiciyle buluşturmak için gün sayıyor.

Almanya'ya yerleşerek hem eğlence hem de moda sektöründe adından sıkça söz ettiren ünlü iş insanı Asena, yıllardır üzerinde çalıştığı ve hayalini kurduğu dev sahne şovunu izleyiciyle buluşturmak için gün sayıyor. Asena, 2017 yılında iş insanı Hasan Dere ile nikâh masasına oturduktan sonra Almanya’da kariyerine yeni bir yön vermişti. Ancak şimdi, 8 yıl aradan sonra “Şeytan Tüyü” isimli şarkısıyla müzik dünyasına muhteşem bir geri dönüş yaptı. Hem şarkısıyla hem de çektiği klibiyle büyük beğeni toplayan Asena, müzik dünyasındaki başarılarını bir adım daha öteye taşımaya hazırlanıyor.
Broadway’i Gölgeleyecek Sahne Şovu
Yıllardır hayalini kurduğu, adeta bir Broadway şovunu aratmayacak büyüklükteki sahne performansıyla izleyicileri büyülemeye hazırlanan Asena, bu gösteriyi unutulmaz kılmak için 100 kişilik dev bir ekiple çalışıyor. Farklı tarzlarda ve farklı dillerdeki şarkıları interaktif bir şov ile harmanlayarak sahneye taşıyacak olan Asena, doğu ve batı sentezini yansıtan 50 kişilik bir orkestrayla da izleyenlere eşsiz bir deneyim sunacak.

"Böyle Büyüklükteki Bir Şovu Sahnelenmek İçin Gün Sayıyoruz"
Asena, yıllardır üzerinde çalıştığı bu projeyi şu sözlerle anlatıyor: "Evet, 8 yıl aradan sonra bir şov hakkımız vardır diye düşünüyorum! Yıkılası kostümlerimiz, dansçılarımız, doğu batı sentezi oluşumunda 50 kişilik orkestramız, şovumuzun içinde konuklarımız, interaktif takılmalarımız... Yok yok yani şovun içinde. Böyle büyüklükteki bir şovu sahneye taşımak için farklı sektörlerden büyük firma ve markalarla dirsek temasındayız. Ulusal medyada da büyük ses getirecek bu şovumuzu sahnelemek bakalım kime kısmet olacak."
Bu etkileyici şov için nefesler tutulmuş durumda. Asena'nın bu unutulmaz performansı, sahne sanatlarına yeni bir soluk getirecek gibi görünüyor.
www.gazetehamburg.com
Zoll’dan İnşaat Sektörüne Büyük Denetim: 10 Kaçak Göçmen Tespit Edildi
LÖSEV Ramazan’da Lösemi ve Kanser Hastalarının Yanında
Hamburg’dan Dünya Tüketici Günü Mesajı: Çocuklara Küçük Yaşta Bilinçli Tüketim Eğitimi
Bremenli Öğrenciler Gdansk Yolcusu: Kardeş Şehir Bağları Gençlerle Güçleniyor
Hamburg’da Olimpiyat Heyecanı: Kararı Halk Verecek
Hamburg Üniversitesi “Seçkin Üniversite” Unvanını Korudu
Hamburg’da Yeni Dönem: Nafaka Avansı Tek Merkezden Yönetilecek
Hannover’dan örnek dayanışma: Kış yardım programı yüzlerce evsize destek verdi
Hannover’de Kent Merkezi Masaya Yatırılıyor
Gazeteci Abdullah Çelik’ten “Buğday Zamanı” Romanı
Münih’te kent merkezlerinin geleceği masaya yatırıldı
Abdulhadi Turus YTB Başkanlığına Resmen Atandı
Bremen’de Yaşlıların Topluma Katılımı Masaya Yatırıldı
Hamburg’da “Biletsiz Yolculuk” Tartışması: SPD Hapis Uygulamasını Kaldıracak mı?
Yükleniyor
SPD ve Yeşiller Hamburg’da Doğal Yaşam Ağını Güçlendirmek İstiyor
Zoll’dan İnşaat Sektörüne Büyük Denetim: 10 Kaçak Göçmen Tespit Edildi
Kuş Gözlemciliği Beyni Zinde Tutuyor
LÖSEV Ramazan’da Lösemi ve Kanser Hastalarının Yanında
Ali Çelik “Sürgün Yıllarım” ile Gurbetteki Hasreti Anlattı
Hamburg’dan Dünya Tüketici Günü Mesajı: Çocuklara Küçük Yaşta Bilinçli Tüketim Eğitimi
- Pazar 9.3 ° / 7.3 ° Şiddetli yağmurlu
- Pazartesi 14.3 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Salı 14.5 ° / 7.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı





