Bremen Çocukları İçin Güvenli Okul Yolu: 8.000 Fosforlu Yelek Dağıtıldı
Okul yolunda güvenlik artırıldı: Bremen ve Bremerhaven'deki 8.000 ilkokul öğrencisine fosforlu yelek dağıtıldı.

BREMEN – Karanlık ve yağışlı kış aylarına girerken, Bremen'de okul çağındaki çocukların güvenliği için önemli bir adım atıldı. Çocuk ve Eğitim Senatörü Sascha Karolin Aulepp, Bremen Emniyeti Önleme Merkezi'nden Sascha Sanders ve Bremen Mobilite ve Trafik Eğitimi Koordinatörü Verena Nölle ile birlikte, Bremen ve Bremerhaven'deki 8.000 ilkokul öğrencisine, onları daha görünür kılacak fosforlu yelekler dağıttı. Yelekleri Bremen’in ünlü "Şehir Müzisyenleri" figürü süslerken, yelekleri temsilen Stader Straße İlkokulu öğrencileri teslim aldı.
Senatör Aulepp, çocukların görünürlüğünü artıran bu yeleklerin önemine dikkat çekerek, “Bu yeleklerle okul yolunda yürümek daha güvenli hale geliyor. Özellikle karanlık kış günlerinde çocuklarımızın okul yolunu güvenle yaya olarak kullanması çok önemli. Ayrıca yürüyerek okula gitmek hem sağlıklı hem de eğlenceli,” dedi.
Bu etkinlik, "aber sicher! – Verkehrssicheres Bremen için El Ele" adlı inisiyatifin yanı sıra AOK Bremen/Bremerhaven, Bremerhaven Yurttaş Vakfı, GEWOBA, Bremen Eyalet Trafik Güvenliği Derneği, Nehlsen AG, Proske Vakfı, SVG ve Bremen Kaza Sigortası’nın mali desteğiyle mümkün oldu.
www.gazetehamburg.com
13 yaşındayken Çorum’dan gittiği Fransa’da belediye başkanı oldu!
Hannover’da Gökyüzüne Uzanan Şampiyona Heyecanı
Zoll’dan İnşaat Sektörüne Büyük Denetim: 10 Kaçak Göçmen Tespit Edildi
LÖSEV Ramazan’da Lösemi ve Kanser Hastalarının Yanında
Hamburg’dan Dünya Tüketici Günü Mesajı: Çocuklara Küçük Yaşta Bilinçli Tüketim Eğitimi
Bremenli Öğrenciler Gdansk Yolcusu: Kardeş Şehir Bağları Gençlerle Güçleniyor
Hamburg’da Olimpiyat Heyecanı: Kararı Halk Verecek
Hamburg Üniversitesi “Seçkin Üniversite” Unvanını Korudu
Hamburg’da Yeni Dönem: Nafaka Avansı Tek Merkezden Yönetilecek
Hannover’dan örnek dayanışma: Kış yardım programı yüzlerce evsize destek verdi
Hannover’de Kent Merkezi Masaya Yatırılıyor
Yükleniyor
Hamburg, kruvaziyerde zirveyi bırakmıyor: 1,4 milyon yolcuya ulaştı
Hamburg için olimpiyat hamlesi: “Daha yeşil bir gelecek mümkün”
Hamburg Neustadt’taki “Pik As” yeniden açılıyor
13 yaşındayken Çorum’dan gittiği Fransa’da belediye başkanı oldu!
Lübeck’te Sağlık Alarmı: Bakım İhtiyacı Artıyor
Hamburg’da SAGA Tartışması: Yüksek Gelir, Düşük Hizmet
- Perşembe 13.2 ° / 7.2 ° Şiddetli yağmurlu
- Cuma 9.4 ° / 6.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
- Cumartesi 11.2 ° / 7.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu





