- Kulüp Başkanı Öztürk: 'En kısa sürede tekrar genel kurul kararı alacağız. İnşallah, Elazığsporumuza iş dünyasından ve spor camiasından değerli insanlarımız sahip çıkar'
ELAZIĞ (AA) - Elazığspor Kulübü'nün olağanüstü kongresi ikinci kez ertelendi.
Kulübün bugün gerçekleştirilmesi planlanan olağanüstü genel kurulu, toplantı yeter sayısının sağlanamaması nedeniyle yapılamadı. Genel kurul için Elazığ Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi'ne gelen Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk, kulübün bu durumlara düşmesini üzüntüyle karşıladıklarını söyledi.
Mevcut durumun pek iç açıcı olmadığını belirten Öztürk, böyle devam etmesi halinde kulübün kayyuma kalma tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu, böyle bir durumda kulübün zarar göreceğini ifade etti.
Öztürk, şunları kaydetti:
"Mali kongrede olağanüstü genel kurul kararı aldık. Neden aldık? Takımın transfer yapabilmesi, kamplarını gerçekleştirebilmesi için ciddi bir zaman kazandırma adına hemen o gün o kararı vermiştik ama yaşanan bu gelişmeler hepimizi üzdü. En kısa sürede tekrar genel kurul kararı alacağız. İnşallah, Elazığsporumuza iş dünyasından ve spor camiasından değerli insanlarımız sahip çıkar ve bu işi hep birlikte üstlenir ve sahiplenirler. Kendi adıma üzülüyorum, harbi harbi yoruldum. Bu şehirde bazıları bizi yordu, Allah herkesi ıslah etsin ve takımımızın önünü açsın inşallah."
Elazığspor Kulübü'nün 4 Haziran'da yapılan mali kongresinde olağanüstü genel kurul kararı alınmıştı. Kulübün 20 Haziran'da yapılması planlanan olağanüstü kongresi, yeterli çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle 28 Haziran'a ertelenmişti.
Braunschweig Stadı’nda Büyük Denetim: 247 Güvenlik Görevlisi Kontrol Edildi
Hamburg’da Miras Vergisi Tartışması: Gelir Artıyor, Muafiyetler Büyüyor
Bremen’de Suç Oranı Yüzde 10 Düştü: Polis Daha Fazla Vakayı Aydınlatıyor
Bremen’de Kadına Yönelik Şiddet Artıyor: 2025’te Vakalar Yüzde 7,1 Yükseldi
HSV Evinde Yıkıldı: Leipzig’den Soğuk Duş (1:2)
Acht neue dual Studierende starten beim Hauptzollamt Braunschweig
Bremen’den Sert Adım: Anayasa Düşmanlarına Kamu Kapısı Kapanıyor
Bremen’de Kamu Şirketleri 2024’te Kârını Artırdı
Hamburg Türk Basın Birliği Yeni Döneme Güçlü Başladı
Harsefeld’de 84 Yaşındaki Sürücü Eczanenin Girişine Daldı
Hamburg’da Yeni Dönem: Demokrat Çorumlular Platformu Artık “Demokrat Hamburglular Platformu”
Markus Söder: “Yerel Siyaset Milletin Kalbidir”
Bremen Turizmde Yeni Yol Haritasını Açıkladı: “Bremen 2030+” Dönemi Başlıyor
Hamburg-Altstadt’ta Irkçı Saldırı: Polis 5 Şüpheliyi Kamuoyuna Açıkladı
Almanya'da yeni grev dalgası toplu ulaşımı felç etti