Dünyanın en gözde konser ve etkinlik salonları içinde yer alan liman kıyısındaki Elbfilarmoni’nin ziyarete açık plazanın ücretsiz kalacağı belirtildi.
Ziyarete açıldığında, Ağustos 2018’e kadar, ücretsiz olması kararlaştırılan plazanın Elbfilormoni’nin iyi finansal gelişme kaydetmesi nedeniyle kararlaştırılan tarihten de öteye ücretsiz olacağı ifade edildi.
Kasım 2016’da ziyarete açılan, Elbfilarmoni’nin alt kısmını oluşturan tuğla yapıyla üst kısmını oluşturan cam konstrüksiyon arasındaki 37 metre yükseklikteki plaza, muazzam liman manzarasıyla herkesi adeta büyülüyor. Her gün saat 09.00-24.00 arası açık olan plaza günde ortalama 17 bin ziyaretçi ile Avrupa’nın en ilgi gören yapıları arasında.
HSV Evinde Yıkıldı: Leipzig’den Soğuk Duş (1:2)
Acht neue dual Studierende starten beim Hauptzollamt Braunschweig
Bremen’den Sert Adım: Anayasa Düşmanlarına Kamu Kapısı Kapanıyor
Bremen’de Kamu Şirketleri 2024’te Kârını Artırdı
Hamburg Türk Basın Birliği Yeni Döneme Güçlü Başladı
Harsefeld’de 84 Yaşındaki Sürücü Eczanenin Girişine Daldı
Hamburg’da Yeni Dönem: Demokrat Çorumlular Platformu Artık “Demokrat Hamburglular Platformu”
Markus Söder: “Yerel Siyaset Milletin Kalbidir”
Bremen Turizmde Yeni Yol Haritasını Açıkladı: “Bremen 2030+” Dönemi Başlıyor
Hamburg-Altstadt’ta Irkçı Saldırı: Polis 5 Şüpheliyi Kamuoyuna Açıkladı
Almanya'da yeni grev dalgası toplu ulaşımı felç etti