Ferrero, Vegan Nutella'yı Piyasaya Sürüyor - Şimdilik Sadece Bir Ülkede
Ferrero, Nutella'nın vegan versiyonunu piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Şirketin bu yeni ürünü, öncelikle İtalya'da satışa sunulacak.

Ferrero, Nutella'nın vegan versiyonunu piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Şirketin bu yeni ürünü, öncelikle İtalya'da satışa sunulacak.
Bitki Bazlı Yeni Nutella Çeşidi
İtalya'daki perakende kooperatifi VéGé'nin CEO'su Giorgio Santambrogio, LinkedIn platformunda yaptığı açıklamada, bitki bazlı yeni Nutella çeşidinin yakında raflarda olacağını duyurdu. Medya raporlarına göre, yeni Nutella çeşidi bir fuar kapsamında tanıtıldı ancak süpermarketlerde yerini alması biraz zaman alacak. "Lebensmittel Zeitung" adlı yayına göre, vegan Nutella'nın sonbaharda İtalya'da satışa sunulması bekleniyor.
Nutella'da Neler Değişiyor?
Vegan versiyon, mevcut Nutella'yı tamamen değiştirmeyecek, aksine mevcut ürünle birlikte satışa sunulacak. Rapora göre, yeni versiyonda normalde kullanılan süt tozu, henüz ne olduğu açıklanmayan bitkisel bir bileşenle değiştirilecek. Ferrero, yeni Nutella'nın kıvam ve tat açısından orijinal Nutella'ya benzeyeceğini vaat ediyor. Ancak, vegan Nutella'da da palm yağı kullanılmaya devam edecek.
Nutella'nın Almanya'daki Popülaritesi
ZDF'nin bir raporuna göre, her yıl 300.000 tondan fazla Nutella üretiliyor ve bu, 400 milyon kavanozdan fazla ürüne denk geliyor. Almanya'da ise kişi başına yılda yaklaşık bir kilogram Nutella tüketiliyor.
Ferrero'nun bu yeni vegan ürünle pazarda nasıl bir etki yaratacağı merakla bekleniyor. Bitkisel bazlı Nutella, kahvaltı masalarının yeni favorisi olabilir mi? Zaman gösterecek.
www.gazetehamburg.com
Bremen’de 61 yeni polis göreve başladı
ATİB’den ZMD’ye Sert Tepki: “İddialar Mesnetsiz, Süreç Şeffaf Değil”
Dil kursu kesintileri entegrasyonu sekteye uğratıyor
Almanya’da dijital şiddete karşı adım: Deepfake içeriklere daha sıkı yaptırım talebi
Bremen’de 17 Genç Uzman Göreve Başladı: Kamu Yönetimine Yeni Nefes
Köln’de Uyuşturucu Operasyonu: 43 Yaşındaki Şüpheli Gözaltında
Hamburg’da Jobticket yoğun ilgi gördü: 11 binden fazla başvuru
Hannover’da eşitlik adımı: Yeni planla kadınlara daha fazla fırsat
Hamburg’da iftar sofrasında birlik ve dayanışma buluşması
Hamburg’da iki kız çocuğu kayıp: Polis alarmda
13 yaşındayken Çorum’dan gittiği Fransa’da belediye başkanı oldu!
Hannover’da Gökyüzüne Uzanan Şampiyona Heyecanı
Yükleniyor
Hamburg-Barmbek’te korkunç kaza: Otobüs ağaca çarptı, çok sayıda yaralı var
Bremen’de 61 yeni polis göreve başladı
ATİB’den ZMD’ye Sert Tepki: “İddialar Mesnetsiz, Süreç Şeffaf Değil”
Dil kursu kesintileri entegrasyonu sekteye uğratıyor
Berlin’de Kültür Sanatın Gurur Sesi: Şirin Ağdaşan İz Bırakmaya Devam Ediyor
Almanya’da dijital şiddete karşı adım: Deepfake içeriklere daha sıkı yaptırım talebi
- Cumartesi 15.8 ° / 6.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Pazar 9.5 ° / 6.8 ° Şiddetli yağmurlu
- Pazartesi 13.9 ° / 4.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı





