Tarih: 21.04.2024 19:39

GAZETE HAMBURG İHBAR HATTI AÇILDI

Facebook Twitter Linked-in

Almanya'da yaşanan her türlü gelişme, olay ve sıkıntıları okuyucularına en doğru ve yalın şekilde aktarmayı hedefleyen GAZETE HAMBURG , bir adım daha ileriye giderek WhatsApp haber ihbar hattını devreye soktu. Okuyucular, gördükleri olayları, yaşadıkları sıkıntıları, resim ve videolarla destekleyerek ihbar hattına gönderebilecekler. Gönderilen her mesaj ve yazı, editörümüz tarafından dikkatlice incelenecek 

.Eğer haber değeri taşıyorsa ve doğruluğu teyit edildiyse GAZETEHAMBURG’UN sayfalarında yerini alacak. Gerektiğinde editörler, ihbar sahipleriyle iletişime geçerek daha detaylı bilgi alacak.

GAZETEHAMBURG , okuyucularının yaşadığı sıkıntılarda yanlarında olmayı ve onların sesini duyurmayı amaçlıyor. Çalışma hayatında, mahallede, parkta veya alışveriş sırasında karşılaşılan her türlü durumu ihbar hattına göndererek destek talep edebilecekler.

Almanya'da yaşanan gündemleri birlikte belirleyecek olan GAZETEHAMBURG, okuyucularının desteğiyle daha güçlü ve etkili bir şekilde ilerlemeyi hedefliyor.

**WhatsApp Haber İhbar Hattı:** +49 15730445346




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —