Tarih: 17.09.2024 00:50

Grammy Ödüllü Buika, Türkiye Turnesine Yoğun İlgi!

Facebook Twitter Linked-in

İspanyolca aşk şarkılarının tutkulu sesi, dünya çapında en iyi vokaller arasında yer alan Grammy ödüllü sanatçı Buika, yoğun talep üzerine Türkiye turnesine çıkıyor. Flamenko, soul, Afrika müzikleri, R&B, rumba ve cazın eşsiz bir birleşimini sunan Buika, İstanbul, Ankara, Bursa, Antalya ve İzmir'deki hayranlarıyla buluşacak.

Turne Tarihleri:

Buika Kimdir?
2010 yılında NPR tarafından “50 harika sesten biri” olarak seçilen Buika, "Mi Niña Lola" albümüyle Latin Grammy Ödülleri'nde aday gösterilmiş, "El Ultimo Trago" albümüyle ise 2010 Latin Grammy Ödüllerinde En İyi Geleneksel Tropik Albüm ödülünü kazanmıştır. Sahnedeki güçlü enerjisi ve büyüleyici sesiyle izleyicilerini derin bir müzik yolculuğuna çıkaran Buika, şarkılarıyla dinleyicilerinin ruhuna dokunmaya devam ediyor.

Organizasyon Hakkında:
Buika'nın Türkiye turnesi, Piu Entertainment organizasyonuyla gerçekleşiyor. Piu Entertainment, dünya çapında müzik, tiyatro, opera ve sahne şovları gibi prestijli prodüksiyonların yapımcılığını üstlenen, Londra ve İstanbul merkezli bir şirket olarak biliniyor. Şirket, bugüne kadar Goran Bregovic, Lara Fabian, Monica Bellucci gibi ünlü isimlerin organizasyonlarını üstlenmiş, sanat dünyasında adından söz ettiren etkinliklere imza atmıştır. Piu Entertainment, sanatın evrensel dilini izleyicilerle buluşturma hedefiyle çalışmalarını sürdürüyor.

Daha fazla bilgi ve biletler için: www.piuentertainment.com

 

www.gazetehamburg.com




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —