Tarih: 18.10.2024 11:03

Hakan Kaya’nın Müzik Serüveninde Dönüm Noktası: 'Bir Dakika'

Facebook Twitter Linked-in

Hakan Kaya, hayatındaki farklı meslek dallarından sonra müzik sektörüne de adım attı. Uçuş mühendisliği, TV program yapımcılığı ve sunuculuğunun ardından Of Aman Nalan’ın klasikleşmiş 'Ne Olur Bak Bana' şarkısıyla müzik kariyerine başlangıç yapan Kaya, şimdi ise The Dark World Production etiketiyle çıkan yeni teklisi 'Bir Dakika'yı müzikseverlerin beğenisine sundu.

Koray Berberoğlu’nun söz ve müziğini üstlendiği 'Bir Dakika' şarkısının düzenlemesini, birçok başarılı projede imzası bulunan usta aranjör Suat Aydoğan yaptı. Hareketli ritmi ve güçlü melodisiyle dikkat çeken şarkıya, genç ve başarılı yönetmen Efe Cansoy tarafından çekilen klip de görsel bir şölen sunuyor.

Müzik kariyerinde sağlam adımlarla ilerleyen Hakan Kaya, Özge Kalelioğlu, Aylin Ateş ve Zerrin Mete gibi saygın isimlerden aldığı şan dersleriyle yeteneğini pekiştirdi. Kaya, yeni projesi hakkında yaptığı açıklamada, "Hep konservatuvarda okumak istemiştim ama hayat beni farklı bir meslek kariyerine yönlendirdi. Geçen yıllar içinde bitmeyen müzik tutkumu hayallerden gerçeğe dönüştürmek için verdiğim çabanın meyvelerini yavaş yavaş almaya başlıyorum. 'Bir Dakika' şarkısı benim müzik yolculuğumda adeta bir dönüm noktası! Bunu tüm kalbimle hissediyorum" dedi.

Hakan Kaya Kimdir? Kaya, denizcilik mesleğini düşünürken kendini havacılık sektöründe buldu. Gerekli eğitimleri ve lisansları aldıktan sonra uçuş mühendisi ve uçuş operasyon uzmanı olarak kariyerine devam etti. Ailesi ve yakın akrabalarının müzikle iç içe olması, Kaya’nın küçük yaşlardan itibaren müziğe ilgi duymasını sağladı. Havacılık kariyerinin yanı sıra uzun yıllar DJ’lik, TV programcılığı ve konser gibi birçok etkinlik düzenleyen Hakan Kaya, müzik hayalini gerçekleştirmek için şan dersleri alarak kendini geliştirdi. İlk olarak 'Ne Olur Bak Bana' şarkısıyla müzik dünyasına adım atan Kaya, şimdi ise 'Bir Dakika' adlı yeni teklisiyle sahnelere hazırlanıyor. "O Soluktan Nağmeler" adını verdiği sahne performansıyla dinleyicileriyle buluşmaya gün sayıyor.

 

www.gazetehamburg.com




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —