Tarih: 14.07.2025 03:15

Hamburg-Bramfeld’de Silahlı Çatışma: 18 Yaşındaki Genç Yaralandı

Facebook Twitter Linked-in

HAMBURG – 13 Temmuz 2025 Pazar gecesi saat 01.00 sularında Hamburg-Bramfeld semtinde yaşanan silahlı bir olay, polisi alarma geçirdi. Haldesdorfer Straße ile Werner-Otto-Straße kavşağında meydana gelen olayda, 18 yaşındaki bir genç, çıkan tartışma sırasında kolundan silahla vurularak yaralandı.

Polisten yapılan açıklamaya göre, genç adam olaydan kısa bir süre önce Werner-Otto-Straße'deki bir otobüsten indi. Ardından Haldesdorfer Straße köşesinde birden fazla kişiyle tartışmaya girdi. Görgü tanıklarının ifadesine göre bu sırada birkaç el silah sesi duyuldu.

Yaralanan genç, yakındaki bir etkinlik mekânına sığındı ve burada tanıdığı kişilere durumu bildirdi. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Genç, burada ameliyata alındı ve sağlık ekiplerinin verdiği bilgiye göre hayati tehlikesi bulunmuyor.

Olay yerinden kaçan yaklaşık beş kişinin Haldesdorfer Straße üzerinden Hegholt yönüne doğru uzaklaştığı bildirildi. Ancak şu ana kadar şahıslar hakkında net bir eşkal bilgisi bulunmuyor.

Hamburg polisi, olayın hemen ardından geniş çaplı bir operasyon başlattı. 20’den fazla devriye aracıyla yapılan aramalara rağmen henüz herhangi bir gözaltı yapılmadı. Kriminal polis ekipleri bölgede delil toplarken, çok sayıda tanık da sorgulandı.

Olayın nedeni ve taraflar arasındaki ilişkinin ne olduğu henüz bilinmiyor. Soruşturmayı Hamburg Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Kriminal Dairesi yürütüyor.

Yetkililer, olayla ilgili bilgi sahibi olanların 040 / 4286-56789 numaralı telefon üzerinden Hamburg Eyalet Kriminal Dairesi'ne başvurmalarını istiyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —