Tarih: 25.08.2024 16:07

Hamburg'da Edebiyatçılar Üçüncü Kez Buluşuyor

Facebook Twitter Linked-in

Hamburg, 28 Eylül 2024 Cumartesi günü, üçüncü kez edebiyatçıları ağırlamaya hazırlanıyor. Bu yılki buluşma, Altona semtindeki Mekan’da gerçekleşecek ve “öykü” ana teması etrafında düzenlenecek. Etkinlik, 18.00-21.00 saatleri arasında, Karl Wolf Str. 19 adresinde gerçekleşecek.

Londra’dan Dursaliye Şahan, Lübeck’ten Cezmi Ancil ve Hamburg’dan Derya Tüncel, Gülseren Kaya, Okan Oruk, Gülderen Arık ve Süleyman Deveci gibi isimlerin katılacağı etkinlikte, öykücülüğün çeşitli yönleri ele alınacak. Katılımcılar, öykülerinden örnekler sunarken, çocuk öykücülüğü, öyküde gerçekçilik ve öykü yazmanın nedenleri gibi konulara da değinecekler.

Etkinliğin organizatörlerinden Süleyman Deveci, edebiyatın göçmen topluluklar için önemine vurgu yaparak, “Edebiyata sahip çıkmak, burada yaşayan her edebiyatçının sorumluluğudur. Bu buluşmalar, yeni sesler aramak ve topluma katkıda bulunmak için önemli bir fırsattır,” dedi ve katılımcılara teşekkür etti.

Hamburg Edebiyatçılar Buluşması, edebiyatseverler arasında heyecanla bekleniyor ve bu yıl da dopdolu bir program sunmaya hazırlanıyor.

 

www.gazetehamburg.com




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —