Tarih: 19.09.2024 13:08

İzmir'de Interfresh Eurasia Fuarı İçin Geri Sayım Başladı!

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye’nin taze meyve ve sebze sektörünün uluslararası arenadaki en büyük vitrini olan Interfresh Eurasia Fuarı, 26-28 Eylül 2024 tarihlerinde İzmir Fuar Alanı’nda düzenlenecek. İlk kez 2018 yılında gerçekleştirilen fuar, bu yıl da dünyanın dört bir yanından katılımcıları ağırlayacak.

Bu yıl taze meyve ve sebzelerin yanı sıra, kurutulmuş, dondurulmuş gıdalar, meyve suyu ve konserve ürünler de fuarda yer alacak. Türkiye’nin önemli bir ihracat projesi olarak öne çıkan Interfresh Eurasia, 55 farklı ülkeden gelen ithalatçılar ve Lidl, Rewe, Fora, X5 gibi dev market zincirlerinin de aralarında bulunduğu 30’dan fazla uluslararası market zincirini bir araya getirecek.

KKTC Partner Ülke, Mersin Partner Şehir

Fuarın bu yılki partner ülkesi Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) olurken, partner şehir olarak ise Mersin seçildi. Fuarın açılış törenine Türkiye Cumhuriyeti Ticaret Bakan Yardımcısı Ö. Volkan Ağar’ın yanı sıra, KKTC’nin Türkiye Büyükelçisi İsmet Korukoğlu, Letonya Ankara Büyükelçisi Bahtijors Hasans ve Hırvatistan Ankara Büyükelçisi Hrvoje Cvitanovic gibi önemli isimler katılacak.

Interfresh Eurasia, Türkiye'nin tarım ürünlerinin küresel pazardaki yerini güçlendirmeyi hedefliyor ve bu yıl da ihracat odaklı önemli ticari anlaşmalara sahne olacak. Fuar, taze meyve-sebze sektörünün geleceğine ışık tutacak bir buluşma noktası olarak dikkat çekiyor.

 

www.gazetehamburg.com




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —