KILIÇDAROĞLU’NU PROTESTO EDEN LİSE ÖĞRENCİSİ: “ASLINDA BU ŞEKİLDE YAPMAMAM LAZIMDI, DÜŞÜNCEMİ DAHA ETİK YOLLARLA ULAŞTIRABİLİRDİM İSTEDİĞİM KESİME”
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, bugün “Geleceği Kur” Gençlik Festivali'nde kendisini protesto etmesinin ardından görüştüğü lise öğrencisi Ömer Faruk; “Herkesin fikirlerine saygı duyulması gerektiğini belirtti bana v
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, bugün “Geleceği Kur” Gençlik Festivali'nde kendisini protesto etmesinin ardından görüştüğü lise öğrencisi Ömer Faruk; “Herkesin fikirlerine saygı duyulması gerektiğini belirtti bana ve orada bana yapılan müdahaleyi kesinlikle desteklemediğini anlattı. Yani aslında bu şekilde yapmamam lazımdı, düşüncemi daha etik yollarla ulaştırabilirdim istediğim kesime” dedi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün Küçükçekmece Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi’nde ‘Geleceği Kur’ başlığıyla düzenlenen Gençlik Festivali’nde bir genç tarafından protesto edildi. Bunun üzerine Kılıçdaroğlu, kendisini protesto eden lise öğrencisi Ömer Faruk ile bir araya geldi. Buluşmaya, CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Killik de katıldı.
Görüşme sonrasında Ömer Faruk, şunları söyledi:
“Sayın Genel Başkanla bugün yaptığım hareketin sonuçlarını ve nasıl olması gerektiğini konuştuk. Kendisi aslında olumlu yaklaştı, herkesin fikirlerine saygı duyulması gerektiğini belirtti bana ve orada bana yapılan müdahaleyi kesinlikle desteklemediğini anlattı.
Yani aslında bu şekilde yapmamam lazımdı, düşüncemi daha etik yollarla iletebilirdim, ulaştırabilirdim istediğim kesime. Kendisi ile bir hatıra fotoğrafı çekindik; şakalaştık, güldük. Güzel bir vedaydı. Artık düşünebilirim bunu.”
Hannover’da Gökyüzüne Uzanan Şampiyona Heyecanı
Zoll’dan İnşaat Sektörüne Büyük Denetim: 10 Kaçak Göçmen Tespit Edildi
LÖSEV Ramazan’da Lösemi ve Kanser Hastalarının Yanında
Hamburg’dan Dünya Tüketici Günü Mesajı: Çocuklara Küçük Yaşta Bilinçli Tüketim Eğitimi
Bremenli Öğrenciler Gdansk Yolcusu: Kardeş Şehir Bağları Gençlerle Güçleniyor
Hamburg’da Olimpiyat Heyecanı: Kararı Halk Verecek
Hamburg Üniversitesi “Seçkin Üniversite” Unvanını Korudu
Hamburg’da Yeni Dönem: Nafaka Avansı Tek Merkezden Yönetilecek
Hannover’dan örnek dayanışma: Kış yardım programı yüzlerce evsize destek verdi
Hannover’de Kent Merkezi Masaya Yatırılıyor
Gazeteci Abdullah Çelik’ten “Buğday Zamanı” Romanı
Yükleniyor
Lübeck’te Sağlık Alarmı: Bakım İhtiyacı Artıyor
Hamburg’da SAGA Tartışması: Yüksek Gelir, Düşük Hizmet
Hamburg’da Olimpiyat Hamlesi: Tschentscher Halkla Buluşuyor
Hannover’da Gökyüzüne Uzanan Şampiyona Heyecanı
Hamburg’da “AfD Yasaklanmalı mı?” Tartışması
Hamburg’da Süleyman Taşköprü İçin Merkezi Anma Töreni Planlanıyor
- Salı 14.5 ° / 7.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Çarşamba 15.5 ° / 5.8 ° false
- Perşembe 13.2 ° / 7.2 ° Şiddetli yağmurlu





