Landshut Yunus Emre Camii’nde Bahar Şenliği Coşkusu
Landshut Yunus Emre Camii’nde düzenlenen Bahar Şenliği, yoğun katılım ve büyük coşku ile gerçekleşti.
Tevfik ŞENDÖL / LANDSHUT
Landshut Yunus Emre Camii’nde düzenlenen Bahar Şenliği, yoğun katılım ve büyük coşku ile gerçekleşti. Camii Başkanı Mesut Karaüzüm, programa gösterilen ilgiden dolayı tüm misafirlere teşekkür ederek şunları söyledi:
“Bahar şenliğimize gösterilen büyük ilgi ve rekor katılım için tüm misafirlerimize gönülden teşekkür ederiz. Bu vesileyle derneğimizin kuruluşundan bu yana emek veren Mustafa Köle ve İsmail Keser Başkanımız ile bir araya gelerek eski günleri yad ettik, hasret giderdik ve günün anısına fotoğraf çektirdik.”

Çevre derneklerden gelen başkanlara da teşekkür eden Karaüzüm, “Yüksel Demir, Mustafa Uçar, Kadir Erkan, Ahmet Canbaz ve Şenay Hasar ile birlikte programa katılan değerli misafirlerimize camiamız adına şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.
Programa ayrıca çevre derneklerden kıymetli hocalar Ali Usta, Muhsin Özen, Bahadır Bayram, Fatih Erçin, Mehmet Şaban Yılmaz, Ethem Mut, Recep Erdem ve Talha Ballıkaya da katıldı. Camii yönetimi, kadın kolları, din görevlisi Kadir Kınık ve cemaatin gönüllü desteğiyle başarılı bir organizasyona imza atıldı.

Karaüzüm, “Kermeste görev alan, lezzetli yemekleri hazırlayan ve sunan, organizasyonun sorunsuz bir şekilde gerçekleşmesini sağlayan tüm gönüllülerimize teşekkür ediyorum. Misafirlerimizin ilgisi, emeği geçen herkesi memnun etti. Birlik ve beraberliğimizi pekiştiren, huzur dolu bir gün geçirmemizi sağlayan bu programa katkı sunan herkese tekrar teşekkür ederim” diyerek sözlerini tamamladı.

Hannover’da Gökyüzüne Uzanan Şampiyona Heyecanı
Zoll’dan İnşaat Sektörüne Büyük Denetim: 10 Kaçak Göçmen Tespit Edildi
LÖSEV Ramazan’da Lösemi ve Kanser Hastalarının Yanında
Hamburg’dan Dünya Tüketici Günü Mesajı: Çocuklara Küçük Yaşta Bilinçli Tüketim Eğitimi
Bremenli Öğrenciler Gdansk Yolcusu: Kardeş Şehir Bağları Gençlerle Güçleniyor
Hamburg’da Olimpiyat Heyecanı: Kararı Halk Verecek
Hamburg Üniversitesi “Seçkin Üniversite” Unvanını Korudu
Hamburg’da Yeni Dönem: Nafaka Avansı Tek Merkezden Yönetilecek
Hannover’dan örnek dayanışma: Kış yardım programı yüzlerce evsize destek verdi
Hannover’de Kent Merkezi Masaya Yatırılıyor
Gazeteci Abdullah Çelik’ten “Buğday Zamanı” Romanı
Yükleniyor
Lübeck’te Sağlık Alarmı: Bakım İhtiyacı Artıyor
Hamburg’da SAGA Tartışması: Yüksek Gelir, Düşük Hizmet
Hamburg’da Olimpiyat Hamlesi: Tschentscher Halkla Buluşuyor
Hannover’da Gökyüzüne Uzanan Şampiyona Heyecanı
Hamburg’da “AfD Yasaklanmalı mı?” Tartışması
Hamburg’da Süleyman Taşköprü İçin Merkezi Anma Töreni Planlanıyor
- Salı 14.5 ° / 7.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Çarşamba 15.5 ° / 5.8 ° false
- Perşembe 13.2 ° / 7.2 ° Şiddetli yağmurlu





