Tarih: 20.09.2024 14:57

Lübeck'te Huzur Evi 30. Yılını Kutluyor

Facebook Twitter Linked-in

Lübeck Yaşlılar Konseyi, 1 Ekim 2024 Salı günü saat 16:00’da 30+1. yılını kutlamak üzere bir araya geliyor. Lübeck’teki Geçiş Evi'nde (Übergangshaus) düzenlenecek olan etkinlikte, kent başkanı Henning Schumann konukları selamlayarak kutlamalara başlayacak. Ardından, 30 yıldan uzun süredir Lübeck’te yaşayan dört tanınmış yaşlı vatandaş, konseyin kuruluşundan bugüne kadar geçen süreçle ilgili anılarını ve deneyimlerini paylaşacak.

Etkinliğin amacı, yaşlılıkla ilgili olumsuz algıları değiştirmek ve yaşam deneyimini ön plana çıkarmak. Charlotte Kerner, Waltraut Radenbach, Frank-Thomas Gaulin ve Björn Engholm gibi tanınmış isimler sohbet bölümünde yer alacak. Müzik ise Koasters grubuyla, eğlenceli bir atmosfer yaratacak. 60 yaş üstü herkes bu keyifli kutlamaya katılmak için Bürgerschaft Ofisi'nden (Tel.: 0451 122 1016) kayıt yaptırabilir.

Yaşlıların bilgi birikimini ve tecrübelerini ön plana çıkarmayı hedefleyen bu etkinlik, Lübeck’teki yaşlı vatandaşların sosyal hayatın bir parçası olmalarını desteklemeyi amaçlıyor.

 

www.gazetehamburg.com




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —